Sökresultat för: ”

albino orm säljes

Tidigare utannonserade

Nu är det dags att sälja mina käraste Majsormar, Lorten och Tjorven, en Albino och en "vanlig", följer även med ett terarium som är 74 Cm brett och 38cm högt och 35 cm djupt, har tyvär en spricka nere i vänstra hörnet som är några cm långt och har även 2 stycken värmeskador från våran värmelampa, men det är inget hål eller så, så dom kan inte ta sig ut! ni får om ni vill ta med er det svarta skåpet som terrariumet står på, svara inte på mail ni kan också bara köpa en eller båda ormarna för 300 kr st
Jag har fyra stycken majsormar och två terrarier ett större till dom vuxna ormarna och två ungar som är av olika sorter en är röd albino och en är ghost. Alla ormarna äter och bajsar som dom ska och dom ömsar bra. Dom vuxna är vild färgade och könet på dom större är hona och hane. honan lägger ägg ibland och hon är väldigt lugn. Dom vuxna säljes helst tillsammans BVSA!!
6 st Majsormar säljes. födda -04 och -05. 4 stycken svarta albinos, en röd och en vit(snowcorn). Äter, ömsar och bajsar som de ska. Snowcorn är en hanne, röda albinon är en hona och minst två av de svarta albinosarna är också honor. Har även ett terrarium med tillbehör 80x50x50 som kan säljas med de sista ormarna (annars har jag ingenstans att ha de andra). Spricka i botten mrn i övrigt ok. Pris svartvit albino 100:- röd albino 200: Snowcorn 500:- Terrarium 400:-
Säljer 4 stycken vuxna majsormar. Samtliga är lugna i temperamentet och fungerar som sig bör. Orm 1 Albino morph, hane ca 140cm Orm 2 Normalfärgad hona ca 120cm Orm 3 Aztec morph, hona ca 150cm Orm 4 Candy cane morph, osäker på kön, ca 110cm Bilder kan ordnas vid intresse. 300 kronor styck. billigare vid köp av flera.
En dam i sina bästa år (kläckt 24 aug 1994), lagom tjock och lagom klok. Äter, ömsar och gör sina behov som hon ska. Säljes p.g.a flytt till mindre, förtjänar mer uppmärksamhet än hon får nu. Endast orm säljes, terrariet medföljer ej p.g.a glasskada. Ett gott hem är viktigare än priset, ring och berätta vad just du kan erbjuda våran Rut. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.