Sökresultat för: ”

albin viggen renovering säljes

Tidigare utannonserade

Unikt tillfälle för den som vill ge lite extra kärlek till denna Klenod. 27 fot Albin Viggen som är förlängd med 3 fot från fabrik. En Albin Viggen nr 12 från 1965. Alltså en av de första båtarna Som producerades i det svenska varvet och fick egentliga namnet Karlskona-Viggen. Numera eller efter 1970 Albin Marin. Mast behov av renovering / slipning med nyare tillhörande segel. Invändigt lite sliparbete och allmän uppfräschning. Annars med fina trädetaljer som saknas i de nyare segelbåtarna. Tillhörande båt vagga enligt bild. Båtvagga utan dragbom. Viggen har en mycket aktiv klubb, vid namn Viggen-klubben, så var lite händig nu under vintern och till nästa säsong ha en segelbåt som har nr 12, alltså en av de första producerade segelbåtarna när ni möter upp med Viggen klubben. Säljs pga av tidsbrist och ändrade förhållande. 5000 kr en eller högstbjudande / bud
Det har nu blivit tid att sälja min finaste AlbinViggen, Mar de Tina!  En älskad båt som nyligen fått nytt liv. Detta är en s.k. Albin Viggen, vilka är erkända att ha lite högre tillverkningskvalité än övriga Viggen (individ #770). Detta är den modernare varianten vilket innebär att den har delat lateralplan vilket medför en mycket lättmanövrerad båt. Denna båt var utställningsbåten på Stockholms båtmässa år 1974. Jag är andra ägaren av denna pärla från 1974! Se nedan för specifikation av renovering samt utrustning: 
 - Genomgång av botten (2013) - Kontroll av genomföringar (2013) - Byte av samtliga slangar (2013) - Omklädning av inneväggar (2014) 
 -3,5 hk 4 takt Mercury från 2014, knappt inkörd! -20 liters jeepdunk (2014) -Nytt motorfäste (2014) 
 -Fall bytta (2013) -Standardstor m original segelsäck -Standardfock m original segelsäck -Genoa 1 samt 2 m original segelsäck -Spinnaker m original segelsäck -Spinnakerbom 
 -Sprayhood (2013) -Bomkapell (2015), aldrig använd! 
 -Ankare -Gasolkök (2014), aldrig använt! -Fendrar och mycket annat -Solcell (ej monterad, aldrig använd) -Stävstege -Tampar -Värmare (knappt använd) 
 Detta är en fantastiskt fin båt som har oerhört många år kvar tack vare renovering och genomgång som precis är utförd! 
 Båten står i en trygg vinterförvaring och kan sjösättas i Skurusundet (Stockholm) i skiftet april/maj 2015. Med andra ord är förvaring av båten fram till den härliga sommaren inget problem.  Står i en stabil stålvagga samt med en bra täckställning. 
 Vänligen kontakta mig via mail gällande förfrågningar samt frågetecken. 
 Ser fram mot att möta den blivande nya ägaren till denna fantastiska båt!
Renoverings objekt som behöver om vård, kärlek. Har kommit vatten i ruffen under vintern