Sökresultat för: ”

albin vigg säljes

Tidigare utannonserade

Min lilla Albin Viggen är nu till salu. Den behöver en ny och engagerad ägare för tyvärr har hon inte fått så många seglingstimmar de sista åren. Albin Viggen är en båtmodell som totalt tillverkades i 1.110 exemplar. Och min lilla pärla har nummer 828. Hon har en ny Yamaha motor på 6 hk som har hjälpt henne att förflytta sig när vinden inte orkat. Hon är lite trött i färgen men annars välmående och utrustad med allt möjligt smått och gott. Ring eller mail mig så kan jag berätta mer om henne.
Välvårdad och lättseglad Albin Viggen. Passar utmärkt som förstabåt. Stabil och enkel att hantera. Utrustning: Spritkök med två brännare nästan oanvänt. Färskvattentank Fendrar Tampar och ankare Batteri Segel: Storsegel Genua Fock nya skot och fall till alla segel. Utombordare Yamaha 5 hk. Du når mig lättast efter kl 17.00 tel; 0709245914
Säljer vår fina Albin Viggen pga av tidsbrist. Jag jobbar heltid i Oslo sedan 1.5 år, jobbar alldeles för mycket för att ha tid med Shanti, som hon heter. Komplett och segelklar, bara att hämta och "ploppa i" där du vill ha den =) Jag kontaktas endast per mejl då jag vistas i Oslo merparten av tiden, efter din första kontakt ringer jag gärna upp dig för en prat =)