Sökresultat för: ”

albin o21 förgasare säljes

Tidigare utannonserade

Sjöbjörn, öppen snipa i plast med inredning i mahogny och teak. Byggd i Kristinehamn runt 1962 på Bro varv. Motorn är en Albin O21 som nyligen har renoverats av Kristinehamns Motorrenoveringar (nytt motorblock, förgasare, etc), kvitto finns. Båten har nyligen renoverats och är i gott skick. Ej kapell men fästen i mässing för kapellbågar finns. Mått 5,20 x 2,05m Äldre sjösättningsvagn ingår. Finns att se och provköra i Saltsjöbaden (Älgö).
Inombordare, Albin O21. Konverterad till sötvattenskylning sedan cirka 15 år, mkt reservdelar (startmotor, förgasare etc). Finns att titta på i Fjällbacka hos Widelius Marinservice. Tyst och härlig motor för snipa eller julle. Årsmodell okänd, antagligen sent 60-tal/tidigt 70-tal. Instruktionsböcker etc finns.
Trevlig familjebåt med fyra kojplatser, toalett, pentry med gasolkök. Fräscha dynor i både ruff och förpik. Värmare finns men är ej inkopplad. Samtliga fall är nerdragna till sittbrunnen för enkel segelhantering. Rullrevsystemet är utbytt mot bindrev som även det är nerdraget till sittbrunnen och hanteras enkelt. Det innebär att ingen behöver vara på däck under vare sig hissning eller revnig, för att få lite tryggare segling. Storsegel med genomgående lattor för mindre fladder, mindre slitage och lite bättre prestanda. Kryssfock och lättvindsgenua. Spinnaker, komplett med bom och gajar. Motorn är en helrenoverad Albin O21 med sötvattenkylning. Motorn servades och förgasaren renoverades nu i juli. Ankarolina samt gott om övrigt tågvirke ingår liksom två ankare. Silva logg och ekolod. Toalett (original) som fungerar. Rejäl vagn för både transport och vinterförvaring. Båten är sjösatt och påmastad och ligger i Mälaren och har de senaste 20 åren mest seglat i sötvatten. För ca 20 år sedan slipades och epoxibehandlades hela undervattenskrovet. Klädseln på skrovsidorna i båten är lite lös och dåligt monterat i taket i förpiken. Bör fixas till men båten kan användas för semestersegling direkt som den är. Ytterligare lite behöver fixas, därav det låga priset.
Förgasare Albin O21