Sökresultat för: ”

albin o21 delar säljes

Tidigare utannonserade

Har en Vega som jag inte hinner med, så någon får ta över nu... Behöver en del jobb invändigt för att få fin. Det mesta finns, så som segel, dynor, sprayhood o.s.v. Låg i sjön för tre år sedan. Inombordare O21 (eller O22, hur man nu ser skillnad...), men är osäker på skick. Säljer båt och båtvagn var för sig, eller som ett paket... Säljer så klart inte vagnen om jag inte blivit av med båten... 23.000 kr eller vettig bud för båten 9.000 kr för vagnen Hör av er för mer info.
Bensinmotor Albin O21 är en 4-taktsmotor med 2 cylindrar och 14 hk som år 2009 köptes tillsammans med en segelbåt. Mellan åren 2008 och 2009 gjorde den förra ägaren en helrenovering av motorn i Stockholm. Därefter har ytterligare saker gjorts: -Backslaget har helrenoverats -Pumparna har kontrollerats -Packning/tätning, högspänningskablar, tändstifter och alternator har bytts ut -Man har monterat en kran som tömmer motorns kylvatten. Efter renoveringen har motorn varit igång i c:a 30 timmar, däremot backslaget ej varit igång. Både motorn och backslaget har nymålats. Pris: 14 000 kr Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Hej Köpte en Albin O21 motor En komplett propelleraxel medföljde Jag har ingen anledning att inte tro säljaren som sa att båten som denna propelleraxel satt i gick fint Alltså: En ok axel som passar båt med Albin O21 Liten spricka finns i höljet Kan säkerligen lagas om man så vill Hör av dig för mer info Lättast att nå mig på mobil mellan 17-21 Annars gärna mail eller sms Mvh Anders
Jag säljer en al2 då jag inte verkar få användning av den. Den startar på bensinen man häller direkt i tändstiftshålen men förgasaren är inte 100% komplett. Vet inte så mycket mer än detta då jag aldrig har haft den monterad i nån båt. Säljer till högstbjudande. Jag har dessutom lite delar till en albin o21, bland annat vevaxel, kamaxel, vevstakar med kolvar svänghjul och lite annat smått o gott. Ring eller ännu hellre maila om det är nån del du behöver så ska jag kolla och maila tillbaka.
Avgaslimpa Albin O21 550:- Hämtas i Höganäs annars tillkommer frakt.