Sökresultat för: ”

albin ad2 säljes

Tidigare utannonserade

Båten är byggd 1939 i Kungsviken, Orust. Den är byggd i ek, med en bordläggning av kravell. Under 1997-2001 låg den i Kungsviken på reparation. Bland annat ny ruff samt ett par bord byttes ut. Motor: Albin AD2, 2-cylindrig motor på 25 hk. Motorn är renoverad med nytt block, kolvar & kannringar. Generatorn är bytt. Mått: 8,5 x 2,5 m Djupgående: 90 cm Fler bilder finns. Båten är i bra skick. I våras blev den tät på mindre än två veckor.
Båten är utrustad med en Albin AD21 motor. Har även en AD2 motor. Skrovet är plastat sedan några år tillbaka och är därmed tätt! Däcket är just nu nerslipat för att få sin dos med olja, så bilderna återge utseendet efter oljningen. Lite monteringsjobb återstår! Då jag haft båten sedan 1985 vill jag att den kommer till någon som kan ta hand om den. Pris: Kom och titta och ge ett bud! Kan tänka mig ett byte med en "Styrpulpetbåt"!
En trevlig två takts båt med en renoverad AlbinAD2 motor. Behöver lite kärlek och omsorg. Bara motorn är värd 5000:- Måste ha egen kärra för att hämta upp den. På blocket igen för oseriösa köpare. Båten går att ha till fiske,party eller camping. OBS Ni kan få båten gratis med då dock utan motor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ny renoverad insprutningspump till Albin AD21 och 1 st AD2
Hej! Jag har en 70-tals plastad Orust Julle med en tvåcylindrig Albin AD2 Dieselmotor. Motorn är mycket bränslesnål, 1-2l/timmen. 6 meter lång och cirka 2,3 meter bred och går i cirka 6 knop. Motorn är renoverad av förra ägaren och har gått cirka 200 timmar sedan dess. Båten är i fint skick och mycket arbete gjordes med den förra året. I år är det endast ny bottenmålning och oljebyte i motorn som behövs. Båten står på land och platsen är betald till 2011-06-30, båtkärra finnes ej. Motorn kyls av internt kylsystem och avgaserna kyls med havsvatten. Impellrarna bytta hösten 2010. Övrigt: *Styrs med ratt alternativt rorkulten bak. *Dubbla batterier med avskiljare. *Dörjestänger för exempel makrillfiske *Diverse utrustning som fendrar, burar, dragg, flytvästar. Förtöjningstampar med dragavlastare m.m. * Äldre dator med sjökort installerat. *Garmin ekolod (2010) *Pentry med gasolkök oc diskho samt färskvatten. För mer information och visning ring mig på mobilen, lämna mobilsvar så ringer jag upp om jag inte svarar. Så länge annonsen finns kvar finns båten kvar.