Sökresultat för: ”

albin 25 blått skrov säljes

Tidigare utannonserade

En klassisk snipa med fina utrymmen. Har pentry med sprit kök , toalett och en rymlig sittbrunn. Ekolod Jvc Stereo Cd med Usb & MP3 Toalett bytt 2010 Båtvagn Nytt startbatteri 2010 Sötvattenkyld (Slutet system) Årsmodell: 1971 Märke: Albin Modell: 25 Motor: Albin AD21 Drivmedel: Diesel Motortyp: Inombordare Motorstorlek: 22 hk Antal motorer: 1 Kojplatser: 4 Mycket driftsäker & bränslesnål båt (1,5l/tim) Bra familjebåt Bra skick! För mer info ring eller maila!
Tyvärr måste vi sälja vår skatt! Båten är i fantastiskt skick, skrovet är som nytt, låg driftskostnad, vattentoa med oanvänd och ren septittank som sattes in för fyra år sedan, gasolkök, kylskåp elektrolux, gasol, el, dieselvärmare Ebersprächer, teakinredd, värmeisolerad invändigt, ekolod, stor bakbrygga, stora kapellet, radio med fyra högtalare, ankarlinor och stävstege, ny vattentank för fyra år sedan knappt använd., Båstställning och vid snabb affär båtplats i Nyköping för sommaren. Vi har sedan också köpt nya batterier som nu är använda en gång. Det är inte ofta man hittar denna båt med en så nyinsatt motor som här se nedan: längd, 7,5 meter bredd 2,6 meter drivmedel disel motor: Iveco marin 4041 M33, effekt 33 hk som gått cirka 500 timmar, sötvattenkyld och servad varje år. Motorn sattes in helt ny år 2000. Kojplatser fem Skicket på denna båt är långt över snittet på övriga albin 25:or. Båtbockar finns. Vi har den inomhus i båthus nu över vintern. På sommaren har den en fin hamnplats i skydd av vind. Den har blå fräsch klädsel inne i sofforna och sängarna. Det är en liten trerummare med det stora kappellet så går båten att köra i alla väder samt att det under kapellet också blir som ett vardagsrum ut i skärgården. Köket är enkelt att laga mat i både till havs och vid en klippa. Bra med skåp och förvaring. Bra spis och bra diskho med vatten indraget, både salt och sötvatten. På toaletten finns handfat med rinnande vatten. Toaletten är väldigt fräsch. Vi köpte den för 185 000 kronor för tre år sedan och nu så säljer vi den för 135 000 kronor. Det är en riktig pärla och så enkel och praktisk att ta sig ut i skärgården med. Aldrig några problem utan den bara tuffar på. Den är enkel för alla att köra och enkel att ta sig in bland öar med ekolodet. Även för en nybörjare. Varmt välkommen att höra av er och se den på land i båthuset mitt i Nyköping. ps, vi kommer ta mer bilder om ni önskar som vi gärna mejlar men bör ses i verkligheten!
Motor volvo penta 2003 turbo 46 hkr badbrygga 2lågitspritkök Toa med septitank Varmvattenberedare Värmare Gångvärme El kylskåp 3 batterier ekolod humminbird Logg Kompass Ankarolina för o akter Pulpit för o akter Mantåg Stora kapellet Blått skrov Orginal
Båten var med i Praktiskt Båtägande 2014 och är i absolut toppskick (se länk längst ner) Albin 25 årsmodell -71. Motor Yanmar 3GM30F bytt -91. Båten är renoverad -05 till -14 enligt nedan. ------------------------------------------- Dynor från Galantplast i Gbg, utförda i speciellt fuktavvisande skumgummi, komplett sats. Dynorna är klädda i exklusivt möbeltyg Smögen i ruffar samt blå galon i sittbrunn. Gardiner, skrovklädsel i förruffen Wallas 1800 fotogenvärmare Origo spritkök Jabsko eltoa, stora skålen med septitank Klskåp Coolmatic Fäskvattentank och -pump Elcentral 220V med jordfelsbrytare Elcentral 12V med automatsäkringar Batteriövervakare Batteriladdare Mobitronic Batteriavskiljare manuell Akterruffens vägg klädd och nya lampor All innebelysning utbytt till LED Förarstol i galon, mantåg, fendertar och båtshake samt förtöjningsgods, kapell, livboj med upphängning, teakdurkar i hela båten, grabbräcken och pollare samt mycket nytt trä. Övrig utrustning: Solcellspanel Solarex med laddningsregulator SOLSUM 5,0, badbrygga med stege, Ankarolina (56m och 25 m), reservkapell, länspump 12V Flojet samt manuell mm. Garmin 421ed ekolod och plotter Övrigt: Elsystem, bränslesystem, kylsystem och avgassystem genomgångna och kompletterade -06, alla bordgenomföringar bytta -06. Epoxi behandlat skrov -08. Överbyggnad och doghouse målat 2013 Läs artikeln om båten här http://www.nieminen.se/wp-content/uploads/2013/08/Nova.pdf Fler bilder skickas vid intresse.