Sökresultat för: ”

alaskan malamute schäfer en malamute säljes

Tidigare utannonserade

Pg av flytt måste vi sälja/omplacera våran 3åriga han hund Nalle. Han är en blandning mellan Schäfer/Alaskan malamut.En otroligt lätt lärd hund.Han är vetrinärs besiktigad samt registrerad. Han är van vid barn och andra hundar. Detta är en hund som vill lära sig hela tiden så att stänga in honom i en lägenhet går inte,och det är därför vi säljer honom.Han är uppvuxen på landet med skog runt knuten så jag önskarhan får en liknande miljö nu....ring för mer upplysning
Måste tyvärr göra oss av med våran Loke. Han är en 3 årig blandras. 75% Schäfer och 25% Alaskan Malamute. Han är chipmärkt och reg hos jordbruksverket. Kem kastrerad i februari. Han älskar att vara ute i skog och mark. Van vid barn. Han skulle behöva komma till någon som har tid att träna honom, han kan bara grunderna men är ganska lättlärd. För mer info och bilder ring el maila. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Det är med stor sorg jag skriver detta men på grund av sjukdom måste jag hitta ett nytt hem till Zenza. Hon är ca 1,5 år och en blandning mellan schäfer och Alaskan Malamute. En snäll och go hund. Tyvärr är hon inte förtjust i katter och blir osäker vid möte av nya hundar. Hon äter ett glutenfritt foder på grund av allergi. Finns i Flen.
Hej! Måste sälja Meduza AKUT då det inte längre går att ha henne kvar! Då hon och våran andra hund inte går ihop. Meduza är en schäfer/alaskan malamute på 10månader. . Hon är en trevlig hund som gör allt för sin ledare/familj bara man ger henne tiden. Meduza är väldigt lätt lärd och gör allt bara hon förstår.Kan sitt,ligg, kom m.m Hon går går bra i koppel så väl som lös då hon håller sig i närheten av dig hela tiden. Hon är vacc och chippad. hon är inte kastrerad. Vi ser helst att hon kommer till någon som inte har hund sen innan, inte heller katt då hon jagar dom. Men en som har hundvana är ett måste då hon inte är någon första hund. Gärna någon som har erfarenhet av raserna i henne. Helst på landet då hon är lite känslig mot ljud. Men man kan gå med henne i stan utan problem bara att hon trivs bäst på i hus med trädgård där hon kan vara lös eller på landet. har säkert glömt något men fråga gärna. HEMMET ÄR VIKTIGARE ÄN PRISET!