Sökresultat för: ”

alaska malamute till salu säljes

Tidigare utannonserade

Nu ska vi sälja vår Sita. Alaska malamute och vit schäfer ,vi har haft henne sen hon var valp. Har inte gått kurs med henne. Vi säljer henne för att vi inte klarar av att hålla henne då hon har blivit för stark. Vi kan inte leda henne,dock är hon inte svårlärd. Det är bara problem med att gå ut med henne. Hon jagar katter,igelkottar och harar.Hon är hela tiden på sin vakt. Annars inomhus är hon en glad och fin hund. Väldigt leksam, behöver mycket motion. Passar bra ihop med barn. Pris 5000 kronor
Nu e det bara vi två kvar av en kull på tio. Vi är två väldigt söta tikar ,i alla fall om vi ska tro på matte , som nu vill ha ett kärleksfullt hem. Vi är snart 11 veckor , avmaskade ,vaccinerade och chippade . Vi har alla våra papper i ordning. Våran mamma är en Alaska malamute och våran pappa e Golden. Båda två är mycket lugna och vänliga familjemedlemmar. Om detta låter intressant så kontakta gärna våran matte. Mvh Golden och snövit
Valpar efter Norsk utställnings champion Kiwalina`s Winter Trail Snowman(Storm grå) och Trap Line Spirit Inca(svart). Med utgångspunkt i hannens lugna personlighet och tikens stora energi blir detta allsidiga valpar med ett gott lynne. Detta blir en spännande kombination. Valparna blir födda i Norge, men kan levereras i Dalarna efter överenskommelse. Valparna kommer att vara registrerade i NKK (Norska kennel klubben) vaccinerade och av maskade. Skulle ni vara intresserade i valp är det bara att ta kontakt med Lisbeth och Jonas.
nu finns bara lilla snövit kvar alla dom 7 dvärgarna har flyttat, snövit är 12 veckor och vacc 1 gång, besiktigad,chippad och har alla papper i ordning, hon är så gott som rumsren och går med dig fint i koppel, pappa zigge (finns med på foto) är golden och mamma fenix är alaskamalamute men lilla snövit är sin far upp i dagen, kom gärna och hälsa på och se om hon är er nya familjemedlem.
Fina Alaska Malamute Schäfer valpar bladning Nu är vi 4 st kvar vi är födda 19 mars leveransklara 19 maj nu vill dessa små liv hitta egna hem vi är glada lugna lättlärda valpar pappan är en stor fin balanserad hund mamma schäfer med bra psyke ring helst för mer info ser sällan mailen 0706973111 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.