Sökresultat för: ”

alano espanol säljes

Tidigare utannonserade

Vi vill hitta en hona för våran älskade hund. Det spelar ingen roll rasen, vi vill bara att han ska vara lite lyckligare. Vi vill inga pengar för det. Om ni vill titta lite gran av rasen kan söka i wikipedia. Det är en ras med mycket historia. På bilden ser ut att han är vitt, men han är mer ljusbrunt. Han är jätte snäll och lugn hemma, och när han är ute tycker om att leka och springa. Han är jätte snäll med barn och andra djur, vi har katt hemma.
Vi vill hitta en hona som vill ha valpar med våran älskade hund. Det spelar ingen roll rasen, vi vill bara att han ska vara lite lyckligare. Vi vill inga pengar för det. Om ni vill titta lite gran av rasen kan söka i wikipedia. http://en.wikipedia.org/wiki/Alano_Espa%C3%B1ol Det är en ras med mycket historia. På bilden ser ut att han är vitt, men han är mer ljusbrunt. Han är jätte snäll och lugn hemma, och när han är ute tycker om att leka och springa. Han är jätte snäll med barn och andra djur, vi har katt hemma.
Alano - valpar Är en hängiven och tillgiven ras. Används främst för jakt - storvilt framför allt vildsvin. Passar även bra som familjehund, (för en aktiv familj). kräver stimulans och mycket motion. Trivs med starka och pålitliga relationer med människor, är mycket intelligent, kärleksfull, lydig och lojal. Med en god uppfostran och rätt/bra träning är det den perfekta hunden. Obs! Alano är INTE en kamphund. Hundar säljes för 12.000 kr Hundar säljer efter 8 veckor, varje hund har sin veterinär pass.