Sökresultat för: ”

alabaster antik säljes

Tidigare utannonserade

Liten vacker statyette av A.Santini Italy. Han var en av italiens främsta skulptörer, men detta är en reproduktion av hans original, dock är den gjord i hans firma, det står graverat A.santini italy på baksidan. På framsidan står det Paolina Bonaparte som ju var Napoleons syster. Den är inte av alabaster, utan A.santini blandade olika material för att få det att likna sten. En liten spricka på framsidan, men den syns inte så mycket. 150 obs.inte mitt exemplar som är på bilden, men en exakt likadan i samma storlek. Hade ingen kamera för tillfället.
Alabaster statyett av delfiner Denna artikel kan reserveras till den lokal som passar bäst, i Hammarby Sjöstad, Årstadal eller i vårt centrallager i Stjärnhov i Södermanland. På varje kvitto tillkommer 35kr i serviceavgift för att frakta saker mellan lager och butiker. Kontakta vår personal för information och vilka dagar som vi har körningar. Se även fler möbler på vår hemsida: www.refurn.se Skick: FIn Mått: Längd ca 30 cm, bredd ca 15 cm, höjd ca 14 cm. Uppge artikelnummer 42377.
Liten soffa med 2 st sidebord +soffbord i samma stil,2 st alabaster lampor. Pris soffa=600kr. Bord+Sidebord+Lampor=1200kr. Vid köp hela paketet.1500kr
Fantastisk tak lampa i alabaster, antik ca 1920 jugend. Huggen blommdekor d 53 cm h 80 cm.
Äldre lampa i marmor eller alabaster tung är den, mycket dekorativ el delvis bytt