Sökresultat för: ”

akvarium västerås säljes

Tidigare utannonserade

Jag har 2 st Paronhajar som är superfina och friska. Nu är mitt akvarium på tok för litet för dessa (jag har 100L) och måste se till att dom får ett större hem än vad jag kan ge dom. 500:- för båda eller 300:- för 1st. Dessa går inte längre att få tag på i vanliga djuraffärer då det blev säljstopp på dom för några månader sen. Skicka mail, läser det dagligen!
skulle vilja köpa billiga akvarier. repor spelar ingen roll bara dom inte är sprukna eller att silikonet är dåligt. Gärna under 400kr måtten jag söker är 120x40x40 110x40x40 90x40x40 har du andra mått hör av dig, men dom måste vara 40 djupa och 40 höga ska hellst vara i sthlms området, gärna inte mitt inne i sthlm... men uppsala, västerås ... går också bra maila eller skicka sms, ring inte mvh joel
Hej! Säljer ett komplett akvarium på 720 liter med standardmåtten 200*60*60 #Aluminium ram #Aluminium ställning #Heltäckande aluminium lysramp, med lysrör #2st Fluval 4 plus pumpar #1st Ytterpump från Eheim, dock ur funktion #Element #Täckglas #3st BTN moduler med plats för pump i #Sand #Rötter Karet står just nu med vatten i där det simmar 2st channa obscura på 30cm och 4st större gibbiceps malar. Kan göra mig av med fisken eller sälja till dig som är intresserad av karet Bara att ringa eller maila om det är något /Marcus
JAG HAR INTE SÅLT DET ÄN OCH PRUTARE BEHÖVER INTE HÖRA AV SIG: VI HAR SATT ETT PRIS OCH DET GÄLLER. Vi har ett litet ,men mysigt akvarium som min dotter nu vill sälja. Det är på ca 15liter och har lampan i taket på akvariet,med följer även lite grus, nu även en pump om man behöver det.Och lite växter kan också föllja med. Det räcker som ett nybörja akvarium eller kanske ett yngelakvarium.
Säljer ett fint Akvarium (90 Liter), det ingår en välfungerande vatten- reningspump. Silverhaj ca 18 cm lång och en brun dammsugarfisk som rengör akvariet. Finns att hämta i Västerås, Vallby. Skickas ej! Akvariet finns kvar så länge annonsen finns kvar. BVSA. Skicka gärna frågor på mail så ska jag försöka besvara dem så snabbt som möjligt. Jag kan inte alltid svara pga jobb men jag återkommer till er.