Sökresultat för: ”

akvarium tillbehör säljes

Tidigare utannonserade

Säljer nu vårat akvarium med tillhörande möbel och alla tillbehör pga platsbrist. Det som medföljer är bla; -Akvarium 175 l med välvd framsida och tillhörande möbel -Inner och ytterfilter ( Eheim ) med extrafilter och lite reservdelar -Stort testset för akvarium -Grus, växter, rötter och stenar -Fiskar, bla stor segelfenspleco, Pakistanbothia, siamensis och tetror -Foderautomat -Doppvärmare och lite annat smått och gott, se bilder. Ljusreflektion vid fotografering, absolut inget fel på akvariet.
Hej! Nu måste jag tyvärr sälja mitt fina möbel akvarium som är på 120 L Följer med massa tillbehör * En pump * Doppvärmare * Växter * Shifferstnenar * Ett båtvrak * tempraturmätare * slangar så du lätt kan tömma akvariumet * några fina väggar som man kan inreda med. mm Som sagt så är det inte så lite grejer som medföljer nypris på akvariumet när vi köpte det var 4900 kr utan tillbehör Kan bli billigare vid snabb affär
Nästan GRATIS Äldre akvarium 300 liter. Belysning med två rör, kanske du måste bytta. Höjd: 123 Längd: 120 Bredd: 53 Erbjudandet ingår: Akvarium: Under skåp: en stålplatta för tryckutjämning på golvet. Filter pump för använd extern. Ett värmeelement. Även::: En extra filterpumpen för tillämpning i akvariet. Filtermedia, fiskmat och mycket mer ........... KRAV: Akvariet måste köpas med allt innehåll. Akvariet måste demonteras och tömmas från köparna.
Jag testar nu att sälja mitt akvarium då jag köpt mig ett nytt och större. Inga läckage eller större repor. Täckglaset har min son satt sönder så nu använder jag en spegel som täckglas och det funkar lika bra (passar dock inte exakt men går att skära med en glasskärare och en sådan får du tag på clas ohlsson för 99kr). Därav priset. Pumpen medföljer, bara pumpen är värd detta pris. Och det är färdig prutat... hämtas på plats.
Har ett mycket fint akvarium med tillbehör som pump belysnig stenar och yngelakvarium ingår Måste ses har ej koll på hur många liter bilder ges inte då jag inte kan maila bild då min tele och camera inte fungerar fulltfungerande pris 1300kr Har även 3 påsar hö pris 70kr Hamserbur med spån mat flaska hjul pris 350kr Ring svarar ej på mail