Sökresultat för: ”

akvarium till salu skövde säljes

Akvarium

Jönköping

Tidigare utannonserade

Hej. Jag ska nu sälja mina fina gerbiler, med alla tillbehör. Dem är tre stycken, varav en är ljus och två är mörka, och äter ur handen när man matar dem. Buren är ett akvarium med nät över (75x40cm stort) och sedan ingår även resten av deras tillbehör, bland annat mat och lite spån. De säljes då jag inte längre har plats för att ha dem i ett rum där mina katter inte kan nå dem. Hör av er ifall ni är intresserade eller har några frågor...
Hej Behöver nu få bort ett akvarie på ca 50 liter eftersom jag köpt ett större. Det är ca 50 cm långt, 32 cm högt och 18 cm brett. Det som ingår är 2 lamparmaturer, en stor och liten, den stora kostar runt 1000:- i ny pris, 3 pumpar, håv, växter, akvariesand och Dekoratktioner som stenar och bark. Du får nu även med ett litet akvarium på ca 15 liter. Allt detta för 600:- Allt är i bra skick och fungerar felfritt. Ring och maila. Kollar mailen dagligen.
Ett akvarium av märket MP aquarien säljes. Akvariet är i bra skick och det rymmer ca. 140 liter. Det som följer med är ca. 15 fiskar (alla ciklider), pump med originalkartong inkl. garanti, två lysrör som är en månad gamla, all inredning såsom grus mm, en växt som är för ciklider, håv mm mm. Akvariet står på en snygg tillhörande möbel med ett skåp och den ingår självklart. Pris: 1700:- b.v.s.a
Vi säljer nu vårt akvarium och det lilla gänget som bor i. 100 L komplett akvarium med pump, lampa och doppvärmare, grus, växter mat och diverse rengöringstillbehör mm. Mått: L:76 x H:39 x D:36cm De som bor däri är följande: 4 st Neontetror 4st Kilfläcksboror 2st Flying Fox, mycket effektiva algätare/städare 1st Ancistrusmal/algätare lite större ca 7 cm. Ring helst för jag kollar nästan aldrig mailen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Två sociala vattensköldpaddor säljes med ett ca 300 liters akvarium med tillbehör. Sköldpaddorna har bott hos oss sedan 2005 och är sociala och trevliga. De är en hane och hona och båda är fullt friska och trivs bra tillsammans. Vi önskar att någon med tid och intresse ska ta över våra fina vänner. Ca pris 1000:- men rätt familj är viktigare för oss än priset!!! Hör av dig om du är intresserad!