Sökresultat för: ”

akvarium ställ inkluderat säljes

Tidigare utannonserade

Hej Säljer nu vårt akvarium med 1 sköldpadda på 11 år och två små på ca 1 år + en fisk. Inkluderat är stenar, två plastväxter, pump och lampa. Även lite andra dekorationer kommer till. Mått på akvariet är: b:45 h:45 l:110 Även ett stativ som kan ställas i två höjder kommer till.
Nu säljer i vårt akvarium för att vi har brist på tid för att sköta den! Det är en komplett akvarium med 3 fiskar, pump, stenar + 2 stora stenar, termometer och fiskmat.
Ljus och möblerad 2:a hyrs ut från 15 april/1 maj 2013-15 januari 2014. Lägenheten ligger granne med Folkets park och alla aktiviteter där med bra bussförbindelser och cykelvägar vilket gör det lätt att ta sig till andra delar av stan på kort tid. På gården finns det bra möjligheter till att ställa cykeln och på sommaren finns det utemöbler och grillmöjligheter. Lägenheten har följande: -Stort ljust vardagsrum med bl.a. divansoffa och tv med digitalbox (basutbud) -Sovrum med 160 cm säng, 2 byråer, stor garderob och tv -Stort, fräscht badrum med badkar -Kök med sittplats och akvarium -Hall med 2 garderober -Klädkammare med bra förvaring -Bredband från Tele2 och digitalbox (med basutbud till tv:n i vardagsrummet) är inkluderat Vi söker någon som kan ta hand om vår lägenhet och akvarium, allt material kommer att finnas inhandlat. Stabil ekonomi utan betalningsanmärkningar och en deposition på en månadshyra (8000 kr) är ett måste. Vi kommer att skriva ett 2:a handskontrakt. Tycker du detta låter intressant så hör av dig till oss via mail!