Sökresultat för: ”

akvarium skål säljes

Tidigare utannonserade

Har 2st akvarium som säljes. Det "lilla" med benställning 600 kr Det stora med benställning 1200 kr Lite små och gott: 1st vatten värmare 2st pumpar 1st termometer 1st algmagnet 1st avtappningslang 1st lysrörsarmatur 2*30w 1 skvätt akvariumväxtnäring 1 st guldfisk skål (som man kan ha i vattnet) 1/2 hink bottensten 2st konstgjordaklippor/sten Paket pris 300 kr kollar mailen sällan!!så ring!!
Allt du behöver för att skaffa gerbiler! Stort akvarium med gallerlock, bal med spån, mycket mat, lekgård (2 uppsättningar), hjul, skål för mat och skål för bad, illersand som de badar i, lekboll som de kan rulla i, vattenflaskor, transportbur mm. Det är kanon att ha gerbiler i akvarium eftersom man kan fylla det med spån och de har jättekul när de gräver och du slipper städa spån överallt! Tänk på att gerbiler måste leva i par ! Allt för 500:-.
Ska resa bort i drygt ett halvt år och skänker bort min fina guldfisk. Mat (två sorter) och conditioner för vattnet medföljer. Har du inte ett akvarium/lämplig skål men vill gärna ha ett så kan jag bidra med ett par hundralappar, om du kan hämta fisken innan 10e nov! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag har ett akvarium och ett Terrarium som skall bort pga. brist på saker att ha i dem. Akvariet är 75x40x35 lxbxh, och har en mässings (eller annan gul metall) ram. Till akvariet medföljer allt möjlit som kan tänkas behövas utom fiskar och eventuella växter. tex. Lysrörsanordning, "bakgrund", pump, sand/sten. , Terrariet (överst på bilden) har jag inga exakta mått på men det är någon storlek mindre än akvariet Lysrörs anordning, sockel till värme lampa i keramik, värme "matta", vatten skål och någon plast kaktus ingår! Akvarium: 350kr Terrarium:450kr Kan diskuteras vid snabb och enkel affär
25 liters akvarium säljes tillsammans med en guldfisk skål med tillbehör - Små stenar till båda akvarium - Lite fiskmat (Tetra rubin) - Två yngelkammare - Slang för att enkelt rensa botten - Glas renare ( en på varje sida om glaset) - En pump ( Elite stingray 5) - Några plastväxter Fint litet akvarium perfekt som första akvarium nypris för allt ligger på ca 2500 SEK Ink tillbehör, men slumpar det pga. plats brist, , 299 SEK prutat och klart Först till kvarn, hämtas i Täby :) skicka mail så höres vi per tel.