Sökresultat för: ”

akvarium reningspump säljes

Tidigare utannonserade

Säljer nu mitt akvarium som är något år gammal dock har det inte använts mycket. Finns många tillbehör som följer med vid köp: * Damsugare * Hov * trädekoration * Reningspump * Mat * Bakgrundsbild * Lampa (fungerar utmärkt) * Fönster magnet (används för att göra rent rutor) * Aqua safe (Används vid start) * Syretabletter 10st * Rotväxtkulor 2st * Stenar till botten * Termometer * Porslinsstubbe * Doppvrmare Allt är fint och välvårdat och tillbehören som behövs till en början följer med, endast fiskarna som saknas! =)
Säljer ett stort akvarium med alla tillbehör såsom sand och stenar om det så önskas! Det ingår även en reningspump som rensar vattnet från smuts. I detta trevliga paket ingår det även fina sköldpaddor som är väldigt lättskötta, men om det är någon som enbart vill ha dessa fina sköldpaddor så finns det möjlighet att få dessa helt gratis! Förutsatt att de får ett fint hem! Säljer de fina djuren och akvariet på grund av att jag är på ständigt resande fot och behöver någon som kan ta hand om dem!
Har ett helt nytt oanvänt akvarium som jag vill sälja p g a flytt. En oanvänd reningspump (Cascade 200) ingår samt en fin stor rot. Akvariet har inbyggt lysrör i locket och en lucka för att kunna mata fiskarna. mått: 50cm brett, 30 cm djupt, 35 cm högt (till vattenytan) 42 cm högt med lock Ser gärna en snabb affär då jag ska flytta. Välkommen att höra av er, mvh Hanna
Dags att uppgradera sig ett snäpp. Nu ska vi göra oss av med vårt stora akvarium med tillhörande möbel. Ålder på akvariumet är 5 år och har alltid varit igång (är igång i dags läget). Det är på 375 l och har måtten på möbel L 150 cm B 50 cm H 105 cm. Tillbehör: reningspump, doppvärmare, ljusramp med två nya lysrör, sand mm. Får även med mycket vackra Malawi ciklider.
Hej! Förra året så köpte jag ett akvarium som jag sedan använde för en hydroponisk odling under sista året i gymnasiet. Nu har jag dock ingen användning av akvariet och den som gillar fiskar skulle kunna ge dem ett nytt hem. Med akvariet medföljer en vattenpump/reningspump och en lampa bestående av två ljusrör som jag använde för att inducera fotosyntes och som funkar helt utmärkt om du skulle vilja ha vattenväxter i akvariet. Du får också mindre saker såsom grus, hov och liknande.