Sökresultat för: ”

akvarium räkor säljes

Tidigare utannonserade

En rödörad vattensköldpadda säljes tillsammans med akvarium, inredning och lamparmatur. Sköldpaddan hette Turbo som fick bli Turbo-Lina när vi ett tag efter införskaffandet upptäckte att det var en hona till skillnad från vad vi fått veta i djuraffären. Exakt ålder på Turbo-Lina är okänd, men jag uppskattar den till runt 20 år. De kan bli upp emot 30-40 år. Akvariet har måtten 60x31x36 (BxDxH) Matas med pellets (ingår) eller lite roligare räkor, fiskbullar eller kanske infångade gräshoppor i sommar till exempel.
Nu var det dags att börja avveckla ett av mina akvarium och säljer därför ut lite räkor. Red crystal 10 kr styck Ett trevligt inslag i akvariet, går ihop med fiskar som inte är allt för stora. Har både guppies, platy och en del livliga fiskar men de kommer överens. Räkorna finns i Uppsala för avhämtning! Svarar jag inte på telefon så skicka ett sms eller maila, inte alltid jag har möjlighet att svara. Välkommen!
Säljer nu mitt akvarium som är ett åledsakvarium på 160 liter med en ytterpump från Eheim samt dubbla ljusramper med ganska nya rör. Akvariet säljs med fiskar i om så önskas. De fiskar som finns är 6 ciklider ett antal neontetror samt en mal/algätare. Även några fina räkor finns i akvariet. Akvariet står på en ställning som tillhör. Det följer självklart med stenar och grus samt diverse saker och kemikalier för att kunna sköta akvariet.
En mycket go och trevlig tjej som är 16 år gammal som söker nytt trevligt hem. äter torrfoder och räkor. är van vid både andra djur och barn. brukar vara uppe och få gå runt. ingår ett akvarium på 580 liter( byggt på åleds akvarium, nypris 13000 och en 350, pump, nypris 1800. med mera tele: 0735013874 MVH Fredrik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi ska flytta och mitt kära akvarium får inte plats. Därför säljer jag det nu, med fiskar och allt. Jag har regnbågsfiskar och scalarer som håller småfiskarna i form. Dessutom finns där malar och kuliålar. Sist jag fixade med det fanns även kvar några räkor. Vad gäller tillbehör så får ni med allt som behövs; pump (lite racklig), doppvärmare, håvar, böcker, slangar, mat, yngelbox, rötter, växter, förstärkt vit bänk/skåp, belysningen (så klart) m.m. 500 kr för allt. Prutat och klart! Endast mail. Men den kollar jag ofta.