Sökresultat för: ”

akvarium juwel rio 125l säljes

Tidigare utannonserade

Jag säljer nu vårat akvarium då våra fiskar har fått ett nytt hem. Akvariumet är av märket Juwel Rio 125 med tillhörande möbel, både akvariumet och möbeln är svart. Akvariumet är komplett med lysrörsarmatur, pump, filtermaterial och doppvärmare, allt detta är Juwel orginal. Lysrören är cirka 6 månader gamla, det ena är för att framhäva fiskarnas färger och det andra är för att växterna ska trivas och framhävas. Mått på akvariumet är B=81 cm H=50 cm och D=36 cm Möbeln är 73 cm hög. Nypris för detta akvarium är 3795:- Säljes för 1000:- Alla skambud undanbedes.
Juwel akvarium modell Rio 125. (Köpt nov 2013) Lättskött. Inbyggd pump med effektiva filter. Ljusramp medföljer. Storlek: 81x36x50 cm Står på vitt bord med underskåp som också ingår i priset. Termometer, håv, rengöringsskrapa, slamsugare/dammsugare, flera typer av extra filter, växtnäring, medel för vattenförbättring mm., en stor sten, en stock (plast), bit av mangroveträ medföljer (Totalt värde minst 1000 kr) Växter och fiskar ingår ej. Nypris för akvarium inkl bord ca 3400kr. Tömt och klart för omgående försäljning. Hämtas på plats. Skickas ej!
Säljer nu mitt Juwel Rio 125 liter med en mängd tillbehör: Yngelbur Luftpump Termometer Algskrapa Slamhävert 3st håvar Sera aqua-test set Sera baktopur Sera filter biostart Sera kompletta skötselmanualer Plastväxt Kol, Skiffer och Lavastenar Vit + svart sand m.m. Doppvärmare + underskåp ingår inte 3 mindre repor i glaset annars nyskick Bredd 80 cm Djup 35 cm Höjd 50 cm Inköpt dec 2009 Säljes bara komplett, ej i delar. Prutat och klart. Endast seriösa svar tack. Akvarie, Akvarium,
Hej, jag har ett mycket fint akvarium till salu p.g.a. flytt. Det är ett Juwel Rio, 125 liter och måtten är 81x50x36 cm, perfekt storlek som passar överallt! Akvariet köptes nytt för ett år sedan och allt har fungerat klockrent - tysk kvalitet rakt igenom! Det ingår ett inbyggt biologiskt innerfilter och en värmare. Ljusrampen har plats för två lysrör och jag har dessutom köpt till reflektorer för maximalt ljusutbyte. Om intresse finns så kan även inredning som ex. sand/rötter/stenar/växter ingå. Jag har även gott om andra akvarietillbehör. Just nu bor det fiskar i akvariet, vill du inte köpa med dem så ska jag bara se till att de får flytta först. Det är ett lekpar skalarer plus en singelkompis. Ett stim med 12 fina rödmunstetror och ett gäng (~ 10 st) flitigt algätande amanoräkor. Pris kan diskuteras, maila vad du är intresserad av! (och du kan givetvis få fler bilder skickade till dig, akvariet står inte snett det är bara jag som inte kan fotografera...)