Sökresultat för: ”

akvarium halland säljes

Tidigare utannonserade

Rödpannad Kakariki (Cyanoyamphus n. novaezalandiae) Mycket trevlig liten papegoja, från Nya Zeeland. Lätt att få tam eftersom den är nyfiken och busig. Just nu finns det 3 ungar till salu. Födda: 15/7, 11/9, 13/9 (bilden är från en tidigare kull) Levereras med fast fotring och uppfödarbevis. Innfattas inte av Cites vid handel inom EU. Hämtas i Genevad (ca 15 km söder om Halmstad, mot Laholm) Priset sänkt till 600:-/st Jag behöver platsen, så om du vill köpa alla tre så kommer du undan med 1500:-. Kan även tänka mig att byta mot en trevånings aluminiumställning med eller utan akvarier/terrarier. Måtten skall isf vara bredd: 100-120, höjd 170-220, djup 40-50cm.
4 st 105 liters,2 st 74 liter 1 ställning till 2st 105 liters svart bord utan skåp till 110 liters juwel (passar 105 l alu) Ljusramper,doppvärmare,skumfilter,ytterfilter strl större,2222,2017 och hydor (kan fattas slangar),MH armatur arcadia 50cm 250w utan lampa,pumphuvuden,diskus krukor,lekgrottor för malar och större mangrove rötter och massa annat som e bra ha till firrarna :) Vill helst kränga allt på en gång lr mycke iaf pga jag inte gillar en massa spring o lallande... Pris: Diskuteras beroende på mängd och vad det är för nåt.
vill du ha ett nytt akvarium så är detta de du ska ha.här har du allt som du behöver fiskar ,pump,håv,mat,filter,och du kanske har hört att de är jobbigt att göra rent ett akvarium men jag har allt till och med en dammsugare värd 1000kr men säljer för 300kr de går på 5 minuter att göra rent.ifall du skulle få ungar så har ja ett mini akvarium som man sätter in i de stora akvariumet. AA jag har allt som du behöver jag har sand också.Allt detta för endast 1450kr .du kan också nå mig på 031930418 efter kl 17.00.de fiskarna du får med är de som är på bilderna.
Jag ska nu sälja mina tre gerbilhannar. De är runt året gammla och mycket pigga och glada. Alla tre är viltfärgade. De bor i ett stort akvarium som jag kan sälja om man vill ha deras "originalhem" där de har gott om plats! Det är mycket viktigt för mig att de hamnar på ett bra ställe. EJ MAT! Då rätt hem för dem är det viktiga för mig och att de är vuxna, säljer jag dem för 20kr/ styck. Akvariet (om man nu vill ha det) säljer jag för 900 kr.
Säljer två av mina mindre akvarium till förmån för ett större till. Det första är ett Juwel Rio 180, väldigt fint skick, helt repfritt. Lysramp, pump med filterhus samt doppvärmare. Vit sand, algskrapa och växter följer också med. http://www.juwel-aquarium.de/en/rio.htm Pris: 2500:- Det andra är ett kar från välkända Åleds på 168 liter. Karet har tidigare stått i ställning med avrinning och är därför bottenborrat men detta är vältätat med silikon och glas och håller tätt till 100%. Ramp med nytt Aquarelle-rör, nytt bottenfilter med ny pump. Ingår gör även grus, växter samt rötter och en algskrapa. Vid intresse kan byrån det står på följa med för 500:- extra, den har perfekta mått för karet. Pris: 1500:-