Sökresultat för: ”

akvarium dekorationer säljes

Tidigare utannonserade

660 liters akvarium säljes pga platsbrist Måtten på bara akvariumet : Längd 150 cm Djup 80 cm Höjd 57 cm Med bänken : Längd 154 cm Djup 84 cm Höjd 95 cm Säljes med eller utan fisk , pump , sand , växter och dekorationer . Fiskar i akvariumet : Kardenaltetror , Lite olika malar , Svärdbärare , Platy , Molly Fredliga fiskar . Nya glasskivor som ligger uppe på till ett värde av 850 kr endast 4 veckor gamla . Rena pump som står på utsidan
nu tänker jag sälja mitt akvarium som är ett 54 liters ... det som ingår är: pump värmare termometer blå bottensten dekorations saker pris. 800 :- bvsa har även en gul undulatkille jag måste sälja då dotterns intresse svalnat för honom.. pratglad kille är det tänkte 400:- för fågeln med bur & tillbehör... tel..042-89378 0707-567604
Säljer nu mitt ciklid akvarium till ett bra pris då jag måste dra ner på antalet akvarium här hemma. Det följer med ett ciklidpar, ni kan få bilder på dem vid intresse. Det var inte det lättaste att fota dem... Om du vill kan du få med dekorationen som finns i akvariumet, annars slänger jag det. akvariumet är ca 65x60x35 (längd bredd höjd) Kan nås vilken tid på dygnet via sms, telefon eller mail. Svarar jag inte av någon anledning skicka ett sms så ringer jag upp!
Säljer vårt 60 L akvarium med svart bergsbakgrund! Tillbehör som följer med är: pump och filtervadd till den, doppvärmare, en pump som blåser upp luftbubblor (fin dekoration), guldfisk skål med sten, 3 håvar, bottensug, växtnäring, ph- och nitrit test, mat till mal, skydd att ha under akvariumet, ett skep, en sten och två stenkoraller. Bild på tillbehören kan skickas om man vill se dem! Ring eller mejla!
Säljer ett akvarium med tillbehör. Det som ingår är doppvärmare, rengöringspump, dekoration samt en slang för att rengöra akvariumet. På botten av akvariumet är det lagt en botten som ser ut som sten, perfekt om man vill slippa gruset och svårigheten att kunna göra rent ordentligt. Den går dock att ta bort om man ej vill ha den och sätta grus istället. Lock med lysrör ingår. Är komplett. Det enda som fattas är fisk.