Sökresultat för: ”

akvarium 720l fluval fx5 säljes

Tidigare utannonserade

Akvarium 720l med aluminium ram på ställning. Mått: Djup 60,5 Höjd utan ställning 60,5 och med 105 Längd 2m Fluval fx5 ytterfilter. Doppvärmare,lampa,täckglass,sand,sten och rötter. Det dåliga är att det finns repor, inte jättesnygg silikonat men syns ej. Finns ett stenskott men har haft det under alla år och ingen risk att det påverkar hållbarheten. Det är vattenfyllt sedans några år och med fisk i som flyttar vid köp. Prutar lite eftersom jag behöver platsen och det gäller snabb och smidig affär.
Har ett standard 720L akvarium till salu. 200x60x60 Mycket fint skick. På aluställning. Baksidan är målad svart vilket ger ett riktigt snyggt intryck av fisk och växter. Det svarta går väldigt lätt att ta bort om man önskar. Med ett Fluval Fx5 filter som är ett år. Funkar kanon, lättskött och krånglar aldrig. Alu lysramp till för två lysrör. Doppvärmare, håv, ett extra reservfilter ingår. Ett äldre Eheim. Detta paketet finns tillsalu för 4000:- Först till kvarn!
Hej säljer nu ett jättefint 720l akvarium komplett med svart aluminium benställning, samt lysrörs ramp med plats för 4st lysrör och en FLUVAL FX5 filterpump. Måtten är 200x60x60cm, akvariet är jättetungt och kräver minst 2 man för att lyftas. Finns att hämta i Tyresö.
Säljer här med två akvarium & två ytterfilter! Akvarium 720 l med aluram. I detta sitter det tre stycken BTN Moduler där den ena funkar som insug till pump. Alu ställning med ställbara ben.Två lysramper med väl fungerande rör. Pris: 3000kr Pump Juwel FX5 1 år gammal. Pris: 1500kr Akvarium 200 l med vit Alu ram. heltäckande ramp med fräscha rör. I karet sitter det BTN slimline. Finns råda sand i karet nu men det kan man ju byta om man vill. Karet står på en fin aluställning med luckor som är smidigt att förvara saker i. Pris: 1500kr Ytterfilter Fluval 204 några år på nacken men en stabil pump man kan lita på! Pris: 500kr
tjena Då jag ska göra plats för ett större akvarie ena 720it bort. De som ingår är bänk byggt av lecablock och bänkskiva, en fx5a med filtermatrial Pris: 2200 1st fx5 med filtermatrial, är köpt för ca 3 månader sen (kvitto finns) Pris: 1500