Sökresultat för: ”

akvarium 350l aquael säljes

Tidigare utannonserade

Vi säljer karet på grund av att vi köpte ett större. Karet är i perfekt skick. Repfri. Original pump i det, funkar felfri.... Samt.... vi säljer ett akvarium på 105 liter, helt felfri, inköpt splitterny i vintras. Medföljer möbel från ikea, inköpt samtidigt som akvariet... Mvh.... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan ! Då var det dags att sälja mitt gamla akvarium då jag insett att jag inte kommer att starta upp det igen på ett tag.. akvariet är ett Aquael på 350 Liter komplett med möbel och ramp små märken finns på bänken då den har fått hänga med ett par år samt skulle ju akvariet behöva sig en liten tvätt då det fått stå ett tag nu... **OBS** Det finns en liten spricka i nederkant av karet som jag tagit foto på men det har inte varit några problem undertiden jag har haft fiskar i det!
Säljer vårt Aquael hörnakvarium på 350 liter pga nya projekt . Ingår fisk om så önskas . I övrigt ingår bakgrundsdekor , ytterfilter , luftpump , doppvärmare och givetvis möbel mm mm . Dvs komplett och färdigt att köra . Är i drift så inget tvivel om att det är helt ska uppstå :-) . Nypris för allt totalt ca 8000:- . Vi kan även nås på 0451-50191 men snälla ni INTE på mail . Finns i Tyringe .
Dags att göra mig av med mitt akvarium. Det är ett Aquael 350l hörnakvarium med en stabil hemmabyggd möbel. Säljes med lite blandade Malawiciklider och ett par ancistrus. Har en hel del tillbehör. tex. Aquael turbo filter 2000 Powerhead som sitter bakom en Back to naturemodul. Lysramp med dubbla lysrör. Växtnäring PMDD Mm. Akvariet står igång om man vill inspektera det och se att det inte läcker. Finns lite små repor i glaset då det inte är nytt. Men det är inget som stör.
Hej, Vi säljer vårat 350 liters hörnakvarium med svart täcklock. Det står på en stabil bänk som är gjord av staplade lecablock och MDF skivor (under och över lecablocken, se bild) så den är enkel att "plocka isär" och frakta. Vi hoppas någon annan kommer få njuta av detta akvarium nu istället. ¤ Akvariet är på 350L. (86x86x61, "hörnsida x hörnsida x höjd") ¤ Bänk av lecablock och MDF. ¤ Frigolitskiva mellan akvarie och MDF skivan, finns även frigolit för att ha i botten av akvariet om man så önskar. ¤ Innerpump dold i snygg "sten imitation". ¤ Doppvärmare Aquael ¤ 91 cm lysrör, (1 marine GLO T8 30W och ett Philips Aquarelle T8) ¤ Sten ¤ Akvariegrus ¤ Några malawiciklider kan medfölja vid snabb affär, annars får de köpas separat.(En fin grupp trewavasae och kanske en grupp rödzebror) AKVARIET ÄR I VÄLDIGT BRA SKICK!(se bilder) Kan maila flera bilder om så skulle önskas! PGA OSERIÖSA KÖPARE igen så kommer detta akvarium ut på annons igen, nu är akvariet tömt och rengjort. Se gärna till att ni kan ordna transport innan ni säger att ni SKA ha akvariumet. Kan ev hjälpa med transporten, men då mot ersättning. Allt enligt ovan säljes för 4000:-. ev BVSA, billigare vid snabb affär!