Sökresultat för: ”

akvarifiskar säljes

Tidigare utannonserade

Black molly akvarifiskar 4st bortsänkes.
Har lite blandade fiskar som jag ej tänkt behålla. Det är ca 6 stora zebrafiskar, 4 st svarta ballongmolly (svart) , MASSOR med halvstora yngel Molly, en del är svarta, en del är orange och en del är tvåfärgade. Sen är det en del blandade guppy. Samt ett gäng med svart-vit-brokig Molly eller möjligen Platy. Fick dom som pyttesmå i en affär. Tvärr har jag inga bra bilder just nu.
Ica. 1993. 64 s. Häftad. 20x16,5cm. 152 gram. Nyskick. Översättning- och bearbetning: Helmut Pinter. /// Vilka fiskar trivs ihop? Vilka krav har de på sin miljö? För att ett akvarium ska vara till glädje är det viktigt att skapa balans mellan vatten, växter och fiskar. Här får du också lära dig upptäcka och behandla sjukdomar som dina fiskar kan drabbas av. Färg- och sv/v foton..
Tegelrör begagnade, kan användas till grottlekande akvarifisk Längd ca 31cm Diameter inne ca 7,5 cm Diameter yttre ca 11 cm Pris 30kr/st Något att göra vinflaskeställ av? Finns ca 65st
Hej! Har inte längre tid att ge mina fiskar den tid och kärlek dem förtjänar. Därför vi jag skänka bort dem till ett nytt hem! Det är två större påfågelciklider och ett tjugotal zebraciklider. Hämtas fortast möjligt i Onsala, maila vid intresse!