Sökresultat för: ”

akvariefiskar uppsala säljes

Tidigare utannonserade

4/inbunden. Tryckår: 2003 Storlek: 220 x 150 mm Förlag: Ordfront Förlag Antal sidor: 332. Uppsala, december 2001. Vintern har slagit till med full kraft. Berit Jonsson vankar oroligt fram och tillbaka vid fönstret, spanar över den mörka parkeringen. Det är sent, och John borde ha varit hemma för länge sedan. Nästa morgon är en man ute och joggar och finner då en kropp i en snödriva. Polisen känner genast igen John Jonsson, Lille John kallad, f.d. problembarn och småkriminell, men på senare år en av stans främsta experter på akvariefiskar. Han har blivit torterad och mördad och kroppen är fruktansvärt tilltygad - polisen Ola Haver kommer att tänka på pirayor. Vem är det som avrättat Lille John på detta grymma sätt? Och vilken hemlighet var det John hade som ledde till hans död? Johns storebror Lennart är fast besluten att hämnas sin brors död. Han har inget att förlora och är beredd att använda vilka medel som än krävs. Parallellt med polisens utredning startar Lennart en egen jakt på mördaren. Kjell Erikssons nya kriminalroman är en berättelse om ett okänt Uppsala, långt från domkyrka och studentnationer. Här utspelas en grym katt-och-råtta-lek, händelser som polisen inte tycks kunna kontrollera. Och den barnlediga Ann Lindell dras in mot sin vilja. br br Fraktkostnaden är alltid 35 kr (inom Sverige) oavsett antal beställda böcker. Spårbar försändelse, om över 150 g, med Posten.
ORDFRONT 2002. ou. Förlagsband med skyddsomslag. Lätt stööta hörn. 332 sidor 8:o. Kjell Erikssons kritikerrosade Prinsessan av Burundi utnämndes av Svenska Deckarakademin till Årets kriminalroman 2002. Det är december 2001 och vintern har slagit till med full kraft. I en snödriva hittar en joggare en man som torterats och mördats. Polisen identifierar honom som John Jonsson, även kallad Lille John, f.d. problembarn och småkriminell, men på senare år en av stans främsta experter på akvariefiskar. Johns storebror Lennart är fast besluten att hämnas sin brors död, med vilka medel som än krävs, och parallellt med polisens utredning startar Lennart en egen jakt på mördaren. Detta är en berättelse om ett okänt Uppsala. Här utspelas en grym katt-och-råtta-lek, en händelsekedja som polisen inte längre tycks kunna kontrollera. Och den barnlediga Ann Lindell dras in mot sin vilja. Prinsessan av Burundi är den fjärde boken i serien om Ann Lindell. De tidigare är Jorden må rämna, Stenkistan, Nattskärran, Nattens grymma stjärnor och Mannen från bergen.
Stockholm : AWE/Geber, 1976, 1. uppl. (Uppsala : A & W) 245 s. Ill. 18,5 x 12 cm. 311 g. Färgill.: K
Stockholm : AWE/Geber, 1976, 1. uppl. (Uppsala : A & W) 245 s. Ill. 18,5 x 12 cm. 311 g. Färgill.: Kjeld Warthoe Sørensen. Originaltitel: Akvariefisk i farver (danska). Svensk bearb.: Helmut Pinter. ISBN: 91-20-04503-4 ; Inb. dekorerat förlagsband. # Lite ""ljus"" i kanten på omslaget, i övrigt i fint skick.Nu med hemsida: www.perssonligt.se - med över 1500 böcker
Bilda Förlag / Medlemsboken. 2003. 333 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Vintern har slagit till med full kraft. Berit Jonsson vankar oroligt fram och tillbaka vid fönstret, spanar ut över den mörka parkeringen. Det är sent, och John borde ha varit hemma för länge sedan. Nästa morgon är en man ute och joggar och finner då en kropp i en snödriva. Polisen känner genast igen John Jonsson, Lille John kallad, f.d. problembarn och småkriminell, men på senare år en av stans främsta experter på akvariefiskar. Han har blivit torterad och mördad och kroppen är fruktansvärt illa tilltygad polisen Ola Haver kommer att tänka på pirayor. Vem är det som avrättat Lille John på detta grymma sätt? Och vilken hemlighet var det John hade som ledde till hans död? Johns storebror Lennart är fast besluten att hämnas sin brors död. Han har inget att förlora och är beredd att använda vilka medel som än krävs. Parallellt med polisens utredning startar Lennart en egen jakt på mördaren. Kjell Erikssons nya kriminalroman är en berättelse om ett okänt Uppsala, långt från domkyrka och studentnationer. Här utspelas en grym katt-och-råtta-lek, händelser som polisen inte tycks kunna kontrollera. Och den barnlediga Ann Lindell dras in mot sin vilja.