Sökresultat för: ”

akvariefiskar bilder säljes

Tidigare utannonserade

Lille ormen är en kille och är ca 1,5 år. Den är snäll, äter, ömsar och bajsar som den ska. På bilden skal den precis till att ömsa skinn så annars har ormen ett jättefint mönster som skiftar i orange och rött. Terrariumet i minsta laget och är dags att byta ut så det behåller vi till akvariefiskar. I butik kostar majsormar 1200 kr och värme matta 300 kr så passa på och gör ett klipp! 400 kr Finns i Kvitsle, Mattmar
GRATIS AKVARIEFISKAR Jag stänger ned mitt akvarie för en tid framåt. Skänker därför bort samtliga fiskar. Platy (korallröd) tre stycken yngel, ca 4 månader gamla. Ancistrus, bild finns här (http://ryggled.se/ancistrus) Har i alla storlekar, allt från minsta yngel och uppåt. Några fåtal fullvuxna, ca 4-6st. Det är först till kvarn som gäller. Fiskarna kan hämtas Lördagen 5 april, kl. 14:00-15:00 De som inte hämtas på den utsatta tiden kommer att kastas. Fiskarna kan ENDAST hämtas denna tiden.
Har fått lite andra planer på mitt akvarium så måste tyvärr göra mig av med ett par av fiskarna. Kan säga att alla fiskarna mår bra, äter med väldigt god aptit, är väldigt nyfikna och pigga då de närmar sig glaset så fort man går förbi. 5st Purpurhuvudbarb 2st Honungs gurami 1st Praktbotia 1st Långsträckt pansarmal 2st svärdbärare Vid köp av alla fiskarna så skickar jag även med en kinesisk algätare. Bilder kan skickas vid intresse. Kan även tänka mig att byta mot någon växt eller dekoration.
ICA-förlaget, 1974. Häftad, 106 sidor. Författaren är en internationellt känd akvarist, som har beteendeforskning som en av sina specialiteter. Han hjälper oss i denna lättlästa och roande bok att förklara fiskarnas beteende. Illustrerad med svartvita bilder/foton och teckningar. Mycket nära nyskick.