Sökresultat för: ”

akvariefiskar arter bilder säljes

Tidigare utannonserade

har två Glyptoperichthys gibbiceps malar till salu ca 15-20cm långa. köpta för 95kr och dem var 7cm långa då. på grund att dem blivit för stora för mitt 200l akvarium dessa malar ska hållas helst i 600l akvarium med 200cm långt. detta visst jag inte om när jag köpte dem, och affären informerade mig inte häller om det bilden är inte den samma som den i annonsen men av samma art. endast hämtas priset är 80kr/styck..
Richter, 1993 Kartonnage 208s. 22x16cm, 469g. Rikt illustrerad. Mycket gott skick. ISBN 9177074661. Om akvariefiskarnas kännetecken och deras naturliga hemvist och beskrivning av varje arts behov när det gäller akvariets beskaffenhet m.m Akvariefiskarnas artrikedom är närmast ofattbar, L och dessutom är många arter så lika att man förväxlar dem. Den här boken hjälper dig att bestämma arten på olika akvariefiskar. Fler än 500 olika arter och underarter presenteras i bild i den här boken av Klaus Paysan, som är naturfotograf och erfaren akvarist. Liknande arter som är besläktade med varandra, avbildas bredvid varandra. På så sätt kan man skilja dem åt med detsamma. Två olika metoder för artbestämning används för att snabbt och säkert leda dig rätt.
Har fyra sorters akvariefiskar enligt bilden: 1, Röd Zebra, 12 - 15 cm stora, En blå och fyra oranga. Ej de på bilden men av samma art. 25:-/st 2, Golden, ca 2 cm stora, 15:-/st 3, Ahli, 3 - 4 cm stora, 20:-/st 4, Mary gold(ps. acei), 6 - 8cm, 25:-/st Så länge annonsen finns kvar finns fisk kvar.
Prisma, Stockholm. 2003. 208 s. Inbunden. 25x18cm. 690 gram. Nära nyskick. Kan jag ha tanganyika- och malawiciklider i samma akvarium? . Måste jag skaffa ett dyrbart filter till akvariet eller räcker det med en luftpump och en syresten? . Hur hindrar jag de andra fiskarna från att äta upp alla guppy-yngel? . Varför håller sig mina malar gömda under större delen av dagen? . Hur ofta ska jag byta vatten i akvariet? . Går det att hålla pirayor i ett hemakvarium? . Hur länge bör belysningen i akvariet vara tänd? . Vilka fiskarter är bäst på att hålla akvariet fritt från alger? Här får du svar på alla upptänkliga frågor om tropiska akvariefiskar - levandefödare, labyrintfiskar, ciklider, malar, grönlingar, elektriska ålar och många andra vanliga och ovanliga arter. Förutom beskrivningar i text och bild av fiskarna innehåller boken hundratals praktiska råd om akvariets inredning och skötsel, vilka slags filtersystem som passar bäst till olika akvariemiljöer och fiskar - och inte minst tips om vilka fiskar som man kan ha tillsammans utan problem. I en särskild avdelning behandlas utförligt olika sorters akvarieväxter och deras speciella krav på ljus och näring. Boken innehåller över 250 vanliga frågor om allt som har med akvariehobbyn att göra, kompletterade med färgbilder, diagram och tabeller. Gina Sandford har skrivit om akvarier och akvariefiskar i över 30 år och medarbetat som "klok gumma" i en rad engelskspråkiga facktidskrifter. Den svenska upplagan har fackgranskats av akvarieexperten Lennart Lundin.
Hobbyodlade akvariefiskar lämpliga för sällskapsakvariet, alla egenodlade här i Göteborg och i absolut bästa kondition. Inga kärl behöver tagas med du hämtar snabbt dina fiskar omsorgsfullt förpackade. 5 st Svart Fantomtetra 50.- 10 st Neontetra 50.- 5 st Röd Platy 50.- 10 st Glödbandstetra 75-. 10 st Kardinalfisk 50-. 5 st Galaxy 50.-(Bilden) 5 st Metallpansarmal 50.- Svar endast på Tel. 0762-475823 dagligen 08.00-20.00. Kolla upp vilka fiskar du vill ha i ditt akvarium och ring och beställ helst dagen före eller senast kl. 12.00 dagen du vill hämta fiskarna. Kan avhämtas måndag till fredag. Fredagar även iKungsbacka och Frillesås. Tveka inte att höra av dig jag uppdaterar annonsen om det blir förändringar, så det finns fiskar kvar även om annonsen ligger en tid tillbaka i listan.