Sökresultat för: ”

akut vuxen hund omplaceras säljes

Tidigare utannonserade

måste akut omplacera min shitzu blandis då de uppkommit allergi i familjen. hon är 1,6år gammal mycket social snäll och trevlig mot alla hundar. älskar barn... hon är en liten tik väger omkring 5,5kg höjden ca 34cm OBS!! FÄRDIG VUXEN hon är inte van att vara själv så detta måste trännas. hon lämnas ej ut på prov. du ska vara säker på att du kan och vill ge henne ett livs långt hem.. maila och berätta om er/dej vad du har att erbjuda och vart ni bor. bilder finns att få vid seriöst intresse hon måste bort innan helgen slut. vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr Alla hundar måste ha registreringsnummer från Jordbruksverket.
med stor sorg så har jag fattat beslutet att omplacera min trogna vän .. Jag jobbar dygn och har svårt o ha han kvar då. Han är 4 år pappan är Golden retriver och mamman schäfer/hamilton. han är kastrerad och genomsnäll mot alla hundar, lika snäll mot barn som andra vuxna. han har vart en gårdshund hos mig o van att ströva fritt. han är inte lydnadstränad men lyssnar direkt när man säger åt han. Han ogillar o vara hemma själv, älskar o åka bil och bada ute i sjöar.. Inga problem att va lös , kommer när man kallar.... viktigt med ett bra hem. man behöver aldrig höja rösten åt han.. skriv o berätta vad du har o erbjuda min snälla kille... är ganska akut med nytt hem.
Hej! Nu måste vi med sorg i hjärtat omplacera vår älskade hankatt, Sigge. Det är nämligen så att han så gärna vill vara både ute och innekatt, och här där vi bor får katter inte vara ute. Men Sigge vill så gärna vara ute, och det har resultera i att han smiter ut. Grannarna har nu startat 3de världskriget emot honom, och kräver att han avlivas. Saken är den att han inte ens gör något fel, han går aldrig in till någon, han gör aldrig sina behov i sandlådan eller liknande. Grannarna har helt enkelt hittat någon att skylla allt på. Vi vill därför inte, men måste hitta ett hem åt honom. Han är 5år gammal Kastrerad Går bra ihop med alla! Katter, hundar, barn, vuxna! Rumsren. Han är verkligen världens charmknutte! Som förtjänar det bästa han kan få! Vi vill ENDAST att seriösa människor hör av sig, som kan erbjuda Sigge ett permanent och kärleksfullt hem där han får vara ute när han vill! (men även att få vara inne och mysa när han känner för det) Snälla hör av er om ni tror att ni har ett hem att erbjuda honom, det börjar bli bråttom nämligen.
trevlig familjehund söker nytt hem pga sjukdom hos matte, jag klarar inte längre att gå promenader varje dag och därför har jag insett att han måste få ett nytt bra hem. Han är tre år gammal och har en stor personlighet. Supersnäll med barn, kan vara reserverad mot nya vuxna (detta ligger i rasen) men får han hälsa i sin egen takt går det kanon. Söker ett hem med lite hundvana då han behöver lite träning eftersom jag varit sjuk en lång period. Han behöver dels ensamtränas lite eftersom jag varit hemma nästan hela tiden. Det är en supergo kille som gett mig mycket kärlek och jag önskar att han får ett bra hem där han får stanna resten av livet. Hemmet är mycket viktigare än priset! Om det låter intressant, maila mig gärna med frågor, och berätta lite om er :)
Det här är söta lilla Bawnie. Hon är en kastrerad tik på ca 1år. Bawnie tycker om både vuxna och barn, idag bor hon med 3 barn varav den yngsta är 5 år, det finn även en hundkompis i familjen som hon älskar att leka med. Hon tycker om att åka bil och kan vara ensam hemma en stund utan problem. Bawnie skulle gärna komma till dig som bor lite lantligt och vill hjälpa henne att i lugn takt upptäcka den stora världen, då hon i dagläget blir väldigt stressad när hon kommer ut på promenad. Hon är en typisk terrier med mycket energi och skulle älska att få jobba med tex agility. Bawnie är chipmärkt, vaccinerad och veterinärbesiktigad. Hon omplaceras av föreningen Hundar utan Hem. Läs mer och gör en intresseanmälan här: http://hundarutanhem.se/Hundarna/Sma-hundar/Bawnie/