Sökresultat för: ”

akut sommarjobb sökes säljes

Tidigare utannonserade

FÖR DIG SOM EJ FÅTT SOMMARJOBB, EL ANNAT JOBB, AKUT BARNVAKT SÖKES OMGÅENDE 50 KR/TIM! Hej, jag lever på minus varje dag så jag vet vad ordspråket "Den som spar han har betyder"! O det märkliga är att de funkar också!!... AKUT BARNVAKT SÖKES, ÖNSKAS
Vill du utöka din kompetens i en unik roll där du får bidra i utvecklingsarbetet av en global produkt? Har du nyligen avslutat dina studier och har kanske lite arbetslivserfarenhet inom systemutveckling med fokus på .NET? Då ska du läsa vidare! Perido söker nu för kunds räkning en junior systemutvecklare som verkligen brinner för IT! Kunden är ett företag som arbetar med system och mjukvara inom kommunikation i olika former, men även med media. Du kommer att arbeta i riktigt fräscha och delvis K-märkta lokaler, schysst placerat i Stockholms innerstad. Som systemutvecklare hos detta expanderande företag kommer du att fylla dina arbetsdagar med kreativ och finurlig problemlösning när du arbetar med utveckling av företagets produkter. Din innovativa IT-anda kommer verkligen komma till nytta då du arbetar i en energisk grupp med ambitiösa kollegor. Det är en fördel, men inte ett krav, om du har erfarenhet av informationsmodellering, searchtillämpningar eller arkitektur/integration, men viktigast av allt är att du har rätt inställning samt ett tydligt intresse för att lära dig mer om en bransch som ständigt förändras! Självklart känner du dig hemma inom .NET-ramverk ? du har kanske sommarjobbat inom detta, eller varför inte gjort ditt exjobb inom området? Vi tror att du som känner dig nyfiken på denna tillsvidaretjänst är relativt självgående inom utvecklingsområdet och har givetvis lätt för samarbete såväl som en hög stresströskel. Så känner du att det pirrar lite i magen av denna beskrivning och vill veta mer, eller kanske till och med vill kämpa för att landa detta jobb, sök redan idag! Kravprofil - Eftergymnasiala studier inom data/IT - Goda kunskaper inom utveckling mot SQL Server, Microsoft .NET-ramverk samt ASP.NET/ASP.NET MVC-baserade applikationer - Goda kunskaper inom HTML & CSS samt ett intresse för JavaScript - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Kontakt På intervju hos oss berättar vi kundföretagets namn. Om du har annan akut fråga mejla till fraga@perido.se så får du svar vardagar inom 24 timmar. Tjänsterna tillsätts snabbt så mejla din ansökan till rekrytering@perido.se snarast.
Har du sommarjobbat som Onsite-tekniker eller kanske haft praktik som supportmedarbetare och hjälpt ett företags anställda? Är du en social och framåt person med ett intresse för IT och teknik? Då är detta något för dig! Perido söker nu ett IT-stöd till en av våra kunder, med fräscht kontor extremt centralt i Stockholm. Kunden är en statlig verksamhet som bland annat erbjuder information och rådgivning till sina kunder för att de ska kunna expandera sin verksamhet. I denna roll som IT-stöd avlastar du IT-avdelningens tekniker. Detta innebär att du hugger in där du behövs med att exempelvis hjälpa företagets anställda med att felsöka mjukvara, installera om program eller lösa mindre problem i Office-paketet. Du kommer att arbeta en hel del i Windows, så det är en fördel (nästan ett krav) att du känner dig hemma i både Windows XP och Vista. Andra exempel på arbetsuppgifter är att koppla in nya datorskärmar eller se till att projektorerna fungerar i konferenssalarna. Det kan också handla om att du ska märka ut vilken sladd som går till vad, så att de anställda eller deras besökare utan svårigheter kan förstå hur de ska gå tillväga. Kravprofil - Gymnasial utbildning med inriktning data/IT, eller motsvarande kunskaper - Lite erfarenhet av support mot företag/företagskunder - Goda kunskaper i Windows och Office-paketet - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Kontakt På intervju hos oss berättar vi kundföretagets namn. Om du har annan akut fråga mejla till fraga@perido.se så får du svar vardagar inom 24 timmar. Tjänsterna tillsätts snabbt så mejla din ansökan till rekrytering@perido.se snarast.