Sökresultat för: ”

akut halm köpes säljes

Tidigare utannonserade

Måste nu akut sänka bort vår kanin på grund av kraftig allergi. Kaninen är en kastrerad hane på snart 3år. Har stamtavla. Passar som både inne som utekanin. Han har bott i en box i ett stall innan han kom till oss. Går att klippa klor, duscha och kamma han utan problem. Han har aldrig bitits, är van med högljudda barn och nyfikna hundar. Hans saker medföljer så som bur, halm, spån, maten, hans stamtavla osv. Han måste bort omgående pga allergin. Vid intresse SMS:a , Ring(Mellan kl 14:00-18:00) eller maila(kollar mailen dagligen)
Vi letar nu AKUT efter någon som vill hyra in sin häst hos oss, då våran egna häst ska flytta med våran dotter till Wången nu 6 januari. Vi har ett inhyrt varmblodssto som behöver en kompis. Det vi har att erbjuda är en lösdriftsplats med rejält vindskydd och halm som strö. daglig tillsyn ingår Hästarna äter hösilage (rundbal) ur ett slowfeeding- nät, ur en "höhäck" med tak. Vi har en uppvärmd vattenbalja. Stor hage, och på sommaren finns tillgång till mer hagar och bete. En nybyggd paddock finns också med belysning. Tillgång till litet stall med tre boxar och en uppvärmd rymlig sadelkammare.
Pga ändrade förhållanden måste jag akut finna nytt hem till min lilla kanin... han är född i slutet på februari 2014 och är rasen dvärg mix med lejonhuvad. Väldigt fin i pälsen, gosig och Bra i temperament. Han är en ute kanin. Ingen bur medföljer dock kan man få med resterande hö halm och spån samt flaskor. Har du ett fint tryggt hem att ge honom nu? ! Kontakta mig.
Upp till 24 st köpes i gränna, gärna med transport, AKUT!! Till häst, gärna havrehalm men anna halm går också!
Halm köpes akut till mina 2 hästar. Köper även gärna bra hö i små bal. Jag bor i Hola. Utanför Kramfors. Alla svar är välkomna. Tack. Ring mig helst då jag just nu håller på att flyttar upp, så datan är nere ett tag. Så ni når mig endast på tel. 070-7914543 nu. Tack Marre