Sökresultat för: ”

akut bostad stockholm säljes

Tidigare utannonserade

Lägenhet eller rum, möblerad eller omöblerad önskas hyra omgående i Stockholm max hyra 6500 kr/mån. Är intresserad av att hyra from Jan tom Maj ev längre, men även kortare hyreskontrakt är av intresse. Jag som vill hyra heter Mikael Mannfeldt är 45 år och kommer från Umeå och ska börja läsa min fjärde termin till bygg och anläggningsingenjör. Har ordnad ekonomi, har inga betalnings anmärkningar är lugn, skötsam, social, utåtriktad, rökfri och har inga husdjur. Mina intressen är mina studier, musik, film och träning. Är det något mer ni behöver veta är det bara att höra av er. Ser fram emot att få höra av er! Med vänliga hälsningar. Mikael Mannfeldt.
På grund utav akut platsbrist säljer jag nu min Alpage AL-300 som är i toppskick. Det här är en maskin som har sjukt många fler finesser än något annat däck på marknaden. Det här märket används enbart i professionellt bruk. AL-300 i halvbra skick brukar gå runt 2000:- och uppåt. Jag kan dock sälja den till ett bra pris vid snabb affär! OBS! Kan ej skickas/fraktas på grund utav vikten. Kan avhämtas i Gustavsberg/Värmdö, men kan även ta mig in till Stockholms city för leverans. Du kommer med prisförslag.
Hej! Jag söker lägenhet akut i Stockholm från senast 1:a Mars! Är intresserad av alla seriösa förslag men önskar en lägenhet söder om stan då jag jobbar där. Maxhyra 6500 kronor och gärna första- eller andrahandskontrakt (6 mån eller längre). Ej bottenvåning. Vem är jag då? 27-årig norrländsk tjej som bott i Stockholm i ca 1,5 år. Fast anställd som hälsorådgivare, lugn, rökfri, inga husdjur och bor själv. Har god ekonomi och kan betala depositionshyra om det krävs! Hör gärna av Dig! Maila eller ring! Beroende på varierande arbetstider kan det vara säkrast att maila! Mvh Lina
Bra bil i gott skick. Bes och godkänd.Går bra och billigt,abs bromsar,el fönsterhisar,el speglar,sterio-cd, Nyservad med olja och filter.Kamrem bytt.uttagen 199307 säljes biligt pga akut parkerigsbrist.fläckt på förrardören är från kamera. Observera miltalet! 12717!!! Extrauppgifter Märke: Daihatsu Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Applause Hästkrafter: 104 Hk I trafik: 1993-07-15 Motorstorlek: 1589 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: 155 g/km Färg: Grön
Vi söker avancerade kvinnliga 23-27 år för inspelning 1 inspelningsdag 24 eller 25:e feb. OBS! Man måste vara tillgänglig en hel dag någon av av datumen Ersättning 3.000:- på bruttolön. Visning: 1 år Sverige. Välkommen med din ansökan. Om du svarar på denna annons är det viktigt att du verkligen kan ovanstående datum! Vi kontaktar per telefon alla som är tilltänkta. C/o Jones Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.