Sökresultat för: ”

akut båtplats säljes

Tidigare utannonserade

TILLFÄLLE, HELT UNIKT/LÅGT PRIS !! Säljes p.g.a. akut sjukdom. * Vitt skrov, * Mercruiser 5.0 MPI/BRAVO I, 260 hkr. * Mycket standardutrustningex.; värmare, köksmodul med vatten/ho-safeflame platta, kylskåp med frysfack, stor GPS, toalett med septiktank och däckstömning, teak, ankare, förtöjningar/linor m.m. * Monterat 2013; Bogpropeller, landström med laddnings-funktion för batterier, invändiga 230V uttag, 3 st nya batterier, nytt funktionellt kapell, högglanslackerat bord. Obs! Det finns möjlighet att som en separat affär köpa en båtplats till denna båt.
Hejsan jag har en motorseglare på 9meter.och jag behöver en båt plats det är akut då där den står just nu kommer höja sina priser till 200kr om dygnet och jag har inte råd då det är som en hyra på en lägenhet.plus att jag är sjukskriven så man har ju inte världens bästa inkomst tyvärr :/så skulle vara jätte bra med en båtplats där man har tillgång till el och vatten.lite info om mig jag är 26år och är rätt ny på båtar och jag har en fast inkomst men inte så jätte hög tyvärr skulle uppskata om man kunde della upp betalningen.hör gärna av er mvh Alexander
Hej, Söker akut efter båtplats till vår segelbåt en Hanse 400 4,05*12. Gärna Björlanda Kile eller i dess närhet. Vänligen ring Anneli 031-926500 0706 399265
Hej! Vi är i akut behov av en båtplats till vår Albin 78 i Göteborg med omnejd. Båten är 7,80 x 2,76m. Ring eller skicka sms!
Önskar båtplats för stor båt, gärna inkl. vinterförvaring. Hela Stockholms området/ Norrtälje/ Ekerö osv. Alla förslag välkomnas! Hyra alt. överta...öppen för alla förslag! Ring alt. (säkrast) maila!