Sökresultat för: ”

akustiskt gitarr yamaha apx500ii säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Säljer nu min APX500 då jag aldrig tar mig tid och spelar på den. Köpte gitarren för drygt två månader sedan för 2995:-. Yamaha APX500II. Version 2 av denna storsäljare. Nyheten är att 500 fått ett förbättrat mikrofonsystem som levererar en ännu bättre ton. APX modellerna otroligt trevliga instrument med ett sound som man bara måste älska. APX500 är en modell som har en kropp med lock i gran, med sidor och botten i nato. APX500 är dessutom försedd med en piezomikrofon under sadeln och inbyggd elektronik med 3-bands eq samt inbyggd stämapparat. Säljer den nu för 2000:- Ni får även med ett gitarr ställ och en DVD för nybörjare och ett par plektrum. Bor och jobbar i centrala Göteborg. Ring eller maila för intresse.
Hej! Säljer nu en Yamaha APX500 Akustiskt Gitarr. Gitarren är i mycket bra skick, men har köpt en ny och säljer därför den. Hoppas på att någon kommer få nytta av den, för det är verkligen en toppen gitarr! 4 sound skriver "Yamaha APX500II. Version 2 av denna storsäljare. Nyheten är att 500 fått ett förbättrat mikrofonsystem som levererar en ännu bättre ton. APX modellerna otroligt trevliga instrument med ett sound som man bara måste älska. APX500 är en modell som har en kropp med lock i gran, med sidor och botten i nato. APX500 är dessutom försedd med en piezomikrofon under sadeln och inbyggd elektronik med 3-bands eq samt inbyggd stämapparat. "
Säljer av lite gitarrer då jag inte spelar längre. En Esp LTD ex-100 i väldigt bra skick, nyligen intonerad, med hardcase. - 2000:- En Yamaha APX500II i väldigt bra skick, spelade på max 25 timmar sedan inköpet förra året. Liten smidig akustisk gitarr med mic. - 1800:- En Nylonsträngad Cort i brusskick, saknas bla en sträng, bra att spela på, låter sådär. - 400:- En äldre Levin inköpt på 40-talet av min farfar. Lite sprickor, dock inget allvarligt. Halsen behöver antagligen bandas om. Vet ej modell. - Bud på rimlig nivå. Pruta gärna om ni tänker avsluta affären fort. Dock inga skambud, jag begär inga orimliga summor.
Jag säljer nu min lättspelade gitarr med akustisk förstärkare. Känner att det är dax att byta upp sig. Det är en Yamaha APX500II som är en smidig och lättspelad gitarr och passar perfekt för den som vill börja spela. Den har inbyggd mick och stämmapparat och är mer eller mindre gjord för att spela med förstärkare. Men låter ändå utmärkt för sig själv. Den är något mindre för att smidigt kunna ta med den vart man vill. Förstärkaren är en Kustom Sienna 65w. Den har inbyggda effekter t.ex reverb och delay och har även line out för att koppla in ytterligare tryck i ljudet. Men du kommer långt ändå med denna kraftiga förstärkare. Gitarren och förstärkaren är nästan ett år gamla och kostade runt 6000kr nya. Båda är i utmärkt skick! Gitarren: 2200kr Förstärkaren: 2500kr Båda: 4200kr Vid intresse mejla, ring eller messa! //Jacob
Akustisk gitarr stålsträngad Yamaha APX500II Natur