Sökresultat för: ”

akustisk gitarr yamaha c45ii säljes

Tidigare utannonserade

Säljer min gitarr och fodral nu pga tappat intresse, båda är i så gott som nyskick eftersom jag inte använt dem. Det är en akustisk gitarr av märket YamahaC45II/2, 6 strängar, som är världens mest sålda och vanligaste akustiska gitarr. Nypris 1200kr i butik, samma skick som den är i nu som sagt. Fodralet är köpt på 4sound i Östersund, prima kvalitet med "ryggsäckband" så man kan ha den på ryggen. Kostade väl minst 500 i butik. Så, som ni ser så är det en grym affär! Först till kvarn!
Jag säljar min gitarr yamaha c45 för 900 kr. Priset ingår med Stämapparat Supreme och capo och gitarr bag. Jag har inte användat gitarr så det är helt nytt. Total package pris när jag köpte var 1800kr. Nu säljar för 900kr.
Säljer en Akustisk Gitarr Yamaha C45II. Nästan helt ny, använd endast ett fåtal gånger. Detta är en perfekt nybörjar gitarr, enligt många. Nypris 1200, snabb affär endast 700 prutat o klart.
Hej! Säljer min akustiska gitarr Yamaha C45II tillsammans med väskan och stämapparaten. Perfekt för nybörjare! Har knappt använt sakerna så allt är i jättebra skick. Ring gärna efter kl 16:00.