Sökresultat för: ”

akustisk gitarr levin säljes

Tidigare utannonserade

En superfin akustisk gitarr från 1968, tre ägare med mig inkluderat. En Levin LG-20 (LG20) med vacker melering. Mycket bra skick och låter fantastiskt vackert. En spricka finns som är professionellt lagad och gör alltså inte någonting för ljudet. Säljer den då jag tyvärr inte spelar på den någonting och den står och samlar damm. Bättre då att någon som har användning för den tar över legenden.
Admira Infante (den vänstra i bild). En spanien-tillverkad gitarr. 1/2-storlek. Perfekt för liten nybörjare eller om du har svårt att räcka om en fullstor gitarr. Nypris: 1700:-. Mitt pris: 700:- Levin, modell 28 från 1952 (den högra i bild). Parlorstorlek (lite mindre, gjord för att spelas i salongen). Mycket fint skick. Inga sprickor. Går för upp till 2000:- i detta skicket. Mitt pris: 1500:- Båda kommer med mjukt fodral. Om du är sugen på fler bilder är det bara att höra av sig.
Hej en '' Promotional edition / klassisk Levin nylonsträngar i bra skick nästan nya och kommer med en spelning väska också. jag köpte den för 4900 kr och jag aldrig riktigt spelat det. bra ljud / låg åtgärder. '' Jag kan bryta med en bra stål strängar akustiskgitarr '' e-post eller ring Mvh Sam
Fin Levin-gitarr säljes-priset kan diskuteras
Levin LG-17 akustisk gitarr inklusive hardcase. Gitarren är tillverkad på 60-talet. En ny uppsättning strängar medföljer.