Sökresultat för: ”

akustisk elgitarr säljes

Tidigare utannonserade

Ibanez RG505 -98 (Made in Japan, Serienr. F9853832) i bra skick. Några jack och märken på kroppen finns men inget som påverkar spelbarheten och den ser ganska bra ut överlag tycker jag. Svajstång ingår såklart, bara inte monterad på bild. Även hardcase medföljer. Har redan 2 elgitarrer så denna ska bort för att finansiera köp av akustisk. *V7/S1/V8 Mickar *Edge Stall *Gotoh-stämskruvar *Lönnhals (Wizard II Japan) med rosewood-greppbräda * All Access Neck Joint (AANJ) Ser helst att köparen testar och hämtar gitarren hos mig. Kan även skicka den men då endast mot förskottsbetalning.
Gitarren är en Ibanez SZ320BK om det nu säger er något, i mina ögon en riktigt skön Elgitarr där du kan dra iväg riktigt sköna metallica låtar om talang tillåter :) Har haft den sedan slutet av 2004 men har nu bestämt mig för att sälja för pga flytt till lägenhet och intresse för en akustisk gitarr. Har bytt strängar ganska nyligen. Inte så mycket mer att säga om den egentligen. En mycket fin gitarr i näst intill nyskick! Kom och titta om ni inte tror mig :) Nypris var 5600kr år 2004 Hade tänkt mig 3200kr //Fredrik
Jag säljer en mycket lättspelad och bra elgitarr av märket Yamaha. Min dotter har haft den men spelar bara akustiskt och vill därför sälja den. Prismässigt passar gitarren någon som vill börja spela men har du spelat ett tag så märker du vilken skön gitarr det är. Väldigt mycket gitarr för pengarna. Är du riktigt snäll så kan du få med förstärkaren som är på bilden. Det kanske inte är världens roligaste förstärkare men den fungerar bra för hemmabruk. Ring eller skicka ett mail. Svarar jag inte på telefonen så ringer jag upp så fort jag kan. Björn
Nu ska jag sälja min elgitarr för att jag inte använder den lika mycket som de akustiska. Det är en elgitarr av fabrikatet J&D Brothers som är lagom nya i Sverige men blir allt mer och mer populära för sina gedigna gitarrer och basar. J&D LC-3 ingår i Deluxe serien och låter ruskigt rent och väldigt bra! Jag köpte den 2007 för 3000 med mjukt fodral - som medföljer nu. Du kan köpa den för 1900:-, som är ett riktigt bra pris för en knappt orörd gitarr som denna. Du får med ett stativ från Q-EX Stands för 200 kr.
Lär dig spela från början eller utveckla dina kunskaper. Jag är klassisk gitarrist utbildad vid musikhögskolan i Malmö för Göran Söllscher och Gunnar Spjuth. Jag erbjuder lektioner till såväl nybörjare som mer erfarna gitarrister. Jag har erfarenhet av undervisning i flera genrer, som klassiskt, pop/rock och visor, både på akustisk gitarr och elgitarr. Undervisningen anpassas helt efter dina önskemål och förutsättningar. Välkommen! Pris: 200 kr / lektion (30-60 min, beroende på dina behov).