Sökresultat för: ”

akustika gitarr säljes

Tidigare utannonserade

Hej. Jag är nyiflyttad (cirka 2,5 år)i Malmö. Jag söker personer eller band till en musikgrupp att spela: funky,pop,soul,rock,blues(också cover) och likande. Jag är 35 år och jag har spelat på akustik och ellektrik gittar från 12 år. Jag kan spela som andra gittarist också. Det är viktigt att ni har passion för spela och ni är målmedvetna. Influenser t.ex.: Ross Bolton, Sade, Luckater, Moby, Morcheeba, Tommy Emmanuel, Eric Clapton, Peter Gabriel, S.R.V.,Marcus Miller, U2, Dido etc. ... Du kan fråga flera: furnituredesigner@spray.se Hoppas vi ses snart!
Säljer nu denna fina gitarr då jag har alldeles för många. Det är en Tanglewood avsedd för stålsträngar. Den har mycket bra akustik och är i bra skick med tanke på dess ålder och hur mycket den använts. En mycket fin country eller bluesgitarr. Strängarna kan behöva sänkas då den är svårspelad för någon som inte spelar dagligen. Trots dessa små brister är det en superfin gitarr som enkelt kan bli som ny med lite TLC. Därför lägger jag ut den till det fantastiska priset av 1500:- Gitarren hämtas i Jakobsberg, Järfälla alternativt postas.
Jag säljer en piano och en gitarr: Gitarr - Akustika Model nr 524524 Gitarren är ej märkes grej och inte använd efter instruktionen pga bristande intresse på mina barn. Den är helt ny! Säljes för 300kr. Piano - Keyboard 670 50 Songs / 30 Styles / 50 Voices Är inte använd mycket. Kanske några månader när barnen gick i musik undervisningen. Därefter har den stått i min garderob. Fungerar med el och batterier. Säljes för 500kr, Vi finns 150m från Farsta Centrum.
Sista chans! Jag reser till Vancouver den 16 december och ta med den Hamer om det är inte såld här. Hamer Special USA 1993 med Seymour Duncan 52N och DDL mikar med Hamer hårdfödral. Grymt gitarr, bättre än Les Paul m.m. 5000 kr. Peavey JF1 EX halv akustik med äkta Bigsby och hårdfödral, nya Gibson Les Paul ton/volym kontroll. Spelar lika bra som Gibson, kolla recensioner på Google. 50-tals blues/jazz hals grymt gitarr lätt spelad med hårdfödral 2900 kr.