Sökresultat för: ”

akumulatortank säljes

Tidigare utannonserade

Gammal affär byggd omkring 1920. Ett tillfälle för barnfamilj, mycket barnvänligt område, nära till förskola och skola. Ca 3 km till centrum. Underbar altan i västerläge, alltså eftermiddag och kvällssol. Lättskött tomt på 900 kvm. Nymålat utvändigt 2009 även nymålat kök, hall och två sovrum. Helkaklat badrum med golvvärme 2007. Finns även en biyta på 50 kvm som med fördel kan göras om till sovrum och badrum. Värmebaronen kombipanna med akumulatortank. Som vi nu har installerat pelletseldning i, går utmärkt att elda med ved om man vill sänka värmekostnaden. För mer info ring.
Huest är ca 100 kvm och ligger i början av skutskär, dvs helt rätt sida att bo på då man slipper åka in i skutskär om man jobbar i gävle. Resetiden från huset till Gävle är ca 20 minuter med bil. Och lukten från verket är minimal. I Skutskär finns systembolag, Hc, biblotek, tandläkarmottagning, arbetsförmedling, handelsbanken, Swedbank och 2 större matbutiker. Dvs de mesta för att klara en vardag. Nedervåningen består av hall, badrum kök och vardagsrum. Vardagsrummet renoverat och har en kamin att elda i för mysiga kvällar. Köket är renoverat med vitvaror som är ca 4 år. En större köksö och plats för stort matbord. Badrummet är inte renoverat men består av en akumulatortank på 240 liter, toa, badkar tvättmaskin med torktumlare. Badrummet ligger under trappen till övervåningen. Övervåningen består av en mindre hall och 2 lite större sovrum. Men man måste gå igenom det ena sovrumet för att komma in i det andra. 1 av sovrumen är renoverat med ny el, nytt tak och golv samt en garderob på 5 kvm att hänga in kläder i. Huset behöver invändigt vissa små renoveringar men inget måste, så som tapetsering och målning av innertak. Utsidan av huset är av etenit och färgen är röd. Gården är inhängnad av staket/buskar. Gården är på 800kvm. Det finns även ett större uthus på gården som delas med grannen och är på ca 50-70 kvm, Garage finns i detta hus men då måste man passera gården för att komma in där. Priset inkluderar hyra och försäkring av hus och uthus samt sophämtning, Tillkommer utöver hyran är el vatten och avloppskostnader. nuvarande elförbrukning är ca 12000 kw/år. Vid intresse skicka ett mail om vem du/ni är samt vart du/ni jobbar och hur länge du/ni jobbat. Tillträde 1/3 eller 1/4 och hyran betalas alltid i förskott. Bilder gör sig inte rätt och visar heldre insidan av huset personligen vid intresse. Sist men inte minst så är det självklart solsida på framsidan.
2 st akumulatortankar à 500 liter, en tank med varmvattenberedare
Skogsfastighet även lämplig som hästgård Bostadshus 1,1/2 plan med källare 1:Vån stort lantkök,2 st rum och hall 2:Vån 4 rum och hall Altan under tak ca 20 Kvm Bytt fasad och tillägsisolerad samt nya 3-glasfönster 1997 Uppvärmning:Vedpanna med el-patron och akumulatortankar Stor ladugård med generösa utrymmen samt maskinhall och vagns-hus Tomtarea:573 930 Kvm (friköpt) som gränsar till Umeå-älven.Jakträttigheter Taxseringsvärde:1 009 000:- Fastighetsbetekning:Bastusele 1:5 Utgångspris 875,000:- Tel 0704-900185 Ingemar
Strömsnäspannan 500L. 800:- Radiatorer i olika mått. 400:-/st eller alla för 1000:- 1st 130*60 (gamla modellen) 1st 215*60 1st 90*60 1st 65*75 (L*H)