Sökresultat för: ”

aktuell rapport 1993 säljes

Tidigare utannonserade

SJR SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. SJR söker en junior controller för uppdrag hos en av våra kunderSJR söker för kunds räkning en junior controller med finansinriktning. Uppdraget är till en början ett konsultuppdrag, men för rätt person finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos kunden. Uppdraget är tänkt att börja snarast möjligt. Kunden sitter i trevliga lokaler i Solna.ArbetsuppgifterSom junior controller med finansinriktning hos aktuell kund består de huvudsakliga arbetsuppgifterna av att producera finansiella rapporter. Vidare kommer du att arbeta med koncernrapporteringen, all redovisning för nordiska bolaget sköts i Solna men man har filialer i Norge, Danmark, Finland och Baltikum. I rollen ingår även att vara behjälplig i arbetet med resultat och balansräkningen och utarbetande av prognoser samt uppdaterade prognoser och utfall mot budget. Företaget arbetar i SAP och använder sig av en fransk kontoplan.Lämplig bakgrundVi söker i första hand dig som är gymnasieekonom med cirka 2-3 års erfarenhet av ekonomiarbete och gärna tidigare erfarenhet av controllingarbete. Du har därtill goda kunskaper i engelska och Excel som rapporteringsverktyg. Tidigare erfarenhet från en nordisk organisation och ekonomisystemet SAP R/3 ser vi som meriterande. Som person är du driven, initiativrik och kommunikativ. Du har en stark analytisk förmåga, söker lösningar och kan kombinera helhetssyn med detaljgranskning. Självklart har du god samarbetsförmåga och servicekänsla.AnsökanVill Du söka till denna konsulttjänst, se nedan. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber Dig ansöka snarast, Om Du har frågor kring tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Ingrid Hammer på telefon 08 407 55 17. Vi ser fram emot Din ansökan!
Ekonomiansvarig 50% Aktuella uppdrag Stad: Göteborg SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. Ekonomiansvarig 50 % SJR söker nu en Ekonomiansvarig på 50 % omgående för ett uppdrag hos kund. Kunden är ett tillväxtföretag inom it-branchen som är beläget i centrala Göteborg och sitter i fina, trevliga och ljusa lokaler. Uppdraget startar som en inhyrning och för rätt person så finns stor möjlighet till en anställning hos kund. Så småningom kan det bli aktuellt att gå upp i tid. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med löpande bokföring, leverantörsreskontra, avstämningar, konteringar, bokslut, årsbokslut och löner. Vidare kommer du arbeta med rapporter och analyser varje månad samt vissa personaladministrativa uppgifter. Företaget arbetar i Spcs Global så har du erfarenhet ifrån detta är det meriterande. Lämplig bakgrund Du har gymnasieekonomisk utbildning eller högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter. Viktig att du utöver ekonomin är intresserad av personaladministration såsom lönehantering, försäkringar och personalhandbok. Du har goda kunskaper i Excel och kan hantera engelska. Du kan också få vara med att utveckla tjänsten och utforma rutiner. Som person är du därför prestigelös, ansvarsfull och självgående. Du trivs med att arbeta i en mindre grupp med högt i tak och med närhet till skratt. Ansökan Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Hanna Olausson på telefon 031-333 54 73.
Redovisningsekonom till nordisk bankkoncern Aktuella uppdrag Stad: Stockholm SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. SJR söker en redovisningsekonom till nordisk bankkoncern SJR söker för kunds räkning en redovisningsekonom till nordisk storbank. Uppdraget är inom ramen för SJR:s konsultverksamhet och är initialt på sex månader med start omgående. Kunden sitter i trevliga lokaler i Stockholm. Arbetsuppgifter Som redovisningsekonom på det aktuella uppdraget kommer Du att ha ett helhetsansvar för ett av bankens bolag inom koncernen. Du kommer arbeta med löpande bokföring, rapporter och analyser av månadsboksluten. Du kommer även att arbeta med skattedeklaration för bolaget. Lämplig bakgrund Vi söker Dig som är civilekonom eller liknande med ett par års erfarenhet av redovisning. Tidigare arbete i dynamics NAV och Hyperion är meriterande och vi ser gärna att Du tidigare har arbetat med koncern- eller filialredovisning. Goda kunskaper i Excel och engelska är ett krav.  Som person är Du driven, noggrann, flexibel och prestigelös. Du är van att leverera hög kvalitet i en krävande miljö. Ansökan Vill Du söka till denna konsulttjänst, se nedan. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber Dig ansöka snarast, Om Du har frågor kring tjänsten är Du välkommen att kontakta Malin Sätterström på telefon 08- 407 55 40. Vi ser fram emot Din ansökan!
Redovisningsekonom till nordisk bankkoncern Stad: Stockholm SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. SJR söker en redovisningsekonom till nordisk bankkoncern SJR söker för kunds räkning en redovisningsekonom till nordisk storbank. Uppdraget är inom ramen för SJR:s konsultverksamhet och är initialt på sex månader med start omgående. Kunden sitter i trevliga lokaler i Stockholm. Arbetsuppgifter Som redovisningsekonom på det aktuella uppdraget kommer Du att ha ett helhetsansvar för ett av bankens bolag inom koncernen. Du kommer arbeta med löpande bokföring, rapporter och analyser av månadsboksluten. Du kommer även att arbeta med skattedeklaration för bolaget. Lämplig bakgrund Vi söker Dig som är civilekonom eller liknande med ett par års erfarenhet av redovisning. Tidigare arbete i dynamics NAV och Hyperion är meriterande och vi ser gärna att Du tidigare har arbetat med koncern- eller filialredovisning. Goda kunskaper i Excel och engelska är ett krav. Som person är Du driven, noggrann, flexibel och prestigelös. Du är van att leverera hög kvalitet i en krävande miljö. Ansökan Vill Du söka till denna konsulttjänst, se nedan. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber Dig ansöka snarast, Om Du har frågor kring tjänsten är Du välkommen att kontakta Malin Sätterström på telefon 08- 407 55 40. Vi ser fram emot Din ansökan! Ange i ansökan att du sökt tjänsten via jobbexpressen.se.
Säljer följande böcker: Anatomisk atlas (1993) av Michael Budowick, Jan G. Båjlie, Bent Rolstad, Kari C. Toverud Helt ny, inte ens bläddrad i! Nypris (adlibris) = 516 kr. Mitt pris = 400 Grundläggande Omvårdnad 1-4 (paket) (2006) av Kristoffersen, Nortvedt och Skaug Som nya allihop Nypris (adlibris) 1623 Mitt pris= 900kr Utvecklingspsykologi (2003) av Philip Hwang, Björn Nilsson Mycket lite använd, något sidohörn vikt Nypris (adlibris) = 291 kr Mitt pris = 150 Författningshandboken (2010) Oanvänd Nypris (adlibris) = 392 kr Mitt pris = 200 Rapporter och uppsatser (2008) av Jarl Backman använd men ej ritad eller skriven i Nypris (adlibris) = 288 kr Mitt pris= 150 Skickar gärna, köparen betalar frakten! OBS! Kollar pris på det när det blir aktuellt.