Sökresultat för: ”

aktivitets krokodil säljes

Krokodiljägaren
F
Gotlands län

Tidigare utannonserade

Kilometerlånga sandstränder, blå himmel och det härliga badvattnet är kännetecken för Marielyst. Den vita barnvänliga sandstranden kan lätt få fart på leken, och när det blir för varmt, så finns de inget bättre an ett dopp i de klara böljorna. Ett par minuters bilfärd från stranden ligger detta vackert placerade fritidshus på en trädgårdstomt med gott om plats för lek och spel. I området finns åtskilliga aktiviteter och utflyktsmöjligheter, besök t.ex. BonBon-Land, Knuthenborg Safaripark eller Krokodille Zoo med Europas största samling av krokodiler, alligatorer, ormar och ödlor.
I detta vackra fritidshus är det golvvärme i alla rum. Marielyst erbjuder kilometervis med vit sandstrand som sträcker sig i en båge från norr till söder där den övergår i det vackra naturområdet vid Bötö Nor. Här ligger detta fantastiska semesterhus på en stor naturtomt med gott om plats för hela familjen. Marielyst har alla förutsättningar för en aktiv och spännande semester. Här ligger bl a Bon-Bon-land (ca 30 min med bil) med över 70 olika aktiviteter, Marielyst Badeland, Middelaldercenter, Krokodille Zoo med Europas största samling av olika krokodiler och Knuthenborg Park med både vilda och tama djur och en otroligt vacker park.
Fisher Price gungzebra -400sek Krokodil med klossar-250 "Köra bil" ratt -200 Aktivitet stol som kan användas som gåstol, med olika ljud, melodier, blinkande lampor, mini piano. Kan användas på tre olika sätt, för barn som leker på golvet, för sittande barn samt barn som lär sig gå.-250 Fischer price sitt-till-stå giraff i nyskick.-250 barnsäng gulliver från ikea inklusive med madras 500 fisher price stol 350
Semesterhuset ligger i det härliga Odsherred nära till Kattegats uppfriskande vatten och strand. Området inbjuder till många aktiviteter. Ca 3 km västerut ligger Klinten som är ett mycket vackert område med goda möjligheter till havsfiske. I Höjdby är det möjligt att spela golf på "pay and play bana". Nära huset ligger Sommerland Själland med aktiviteter för hela familjen, däribland ett stort badland. När entrén är betald är alla aktiviteter betalda. Dessutom ligger Odsherred Zoo med bl a afrikanska dvärggetter, apor, ormar, krokodiler på nära avstånd. I Nyköbing Själland (ca 3 km) ligger dessutom bowlingcenter med tillhörande restaurang. Ca 20 km från huset ligger Dragsholm slott där det enligt sägnen spökar. På sommaren kan man följa med på "spökrundvandring". På slottet ligger en utmärkt restaurang i det gamla slottsköket. Odsherreds särpräglade landskap har lockat ett stort antal konstnärer och idag är regionen det mest tätbefolkade området i Danmark med bofasta konstnärer. I den lilla byn Asnäs ca 15 km söder om semesterhuset ligger ett konstmuseum med omfattande samlingar av målningar av konstnärer från Odsherred.