Sökresultat för: ”

aktiebolag säljes

Tidigare utannonserade

Stenkol och Lera. Skildringar kring Höganäsbolagets och dess föregångares verksamhet utgivna av Höganäs-Billesholms Aktiebolag. Del I-III i tre band. Almqvist & Wiksells boktryckeri, Uppsala 1953. Del I: Inledande Översikter. Stenkolsbrytningen i skåne intill 1658. Del II: Kolbrytning och kolfältsundersökningar i Skåne från 1658 till 1737. Del III: Skånska Stenkolsverket 1737-1786. Stor 8vo. 305 + 319 + 557 sidor. Alla delar är rikt illustrerade. Första delen med en utvikbar karta. Andra delen med en utvikbar karta. Tredje delen med 4 utvikbara kartor. Bundna i förlagets dekorerade pappband. Totalt utkom 4 delar. Mycket gott skick!
Publisher: Elanders Boktryckeri Aktiebolag. Publication Date: 1934 Binding: Half-Leather. Book Condition: Very Good. Signed: Dedicated By Author. Edition: First Edition. Book Type: Limited Edition, Samtida brun halvfransk band, marmorerade pärmar, stänkt helsnitt, blindpressad rygg med ryggtitel i guld. I bra kick, bara pärmkanter. hörnar och rygg delvis nötta. Inlagan i utmärkt skick, Ex Libris Ellen von Platen; Dedikation fr.förf.på förs.bladet: "Välborna Fröken Ellen von Platen. I beundran för Eder Fosterländska och humanitära verksamhet under krigets och fredens dagar. Vördsammast fr.författaren." Av detta arbete är tryckt en numererad upplaga i 25 exemplar, varav detta är N:r 2. Illustrerad med s/v fotografier. (2)+207+(1) s. 510 gr.FINLAND
Beskrivning Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärsutveckling. Adecco är auktoriserat. Vi söker nu för ett längre uthyrningsuppdrag en redovisningsekonom. I tjänsten ingår bokslut- och deklarationsarbete för aktiebolag. Du som söker skall ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du skall vara stresstålig, lojal och drivande. Du kommer att arbeta självständigt så det är viktigt att du är självgående. Arbetsuppgifter Personliga egenskaper Kvalifikationer
Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärsutveckling. Adecco är auktoriserat. Vi söker nu för ett längre uthyrningsuppdrag en redovisningsekonom. I tjänsten ingår bokslut- och deklarationsarbete för aktiebolag. Du som söker skall ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du skall vara stresstålig, lojal och drivande. Du kommer att arbeta självständigt så det är viktigt att du är självgående.
Ekonomiassistent med praktisk erfaranhet av inkomstdeklarationer Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med att göra inkomstdeklarationer för enskilda firmor och aktiebolag. Du kommer att arbeta tillsammans med ekonomichefen men du måste kunna utföra deklarationerna självständigt. Som person är du självgående då det kommer att vara mycket att göra under deklarationsperioden. Du ska vara social, glad och en teamplayer eftersom det är ett litet kontor med tre anställda. Självklart är du väldigt noggrann och ansvarstagande.