Sökresultat för: ”

akta graco u go säljes

Tidigare utannonserade

Vi ska nu sälja våran sparsamt använda Akta GracoU'Go. Mycket smidig sulky som är lätt att manövrera och tar knappt någon plats i bilen. Nedan information är kopierad från Akta Gracos hemsida Mycket kompakt, perfekt vid förvaring hemma eller för att ha med sig i bilen (0,07m3) Lätt att bära - praktiskt bärhandtag Lätt att manövrera i trånga utrymmen och smala passager (bara 48cm bred) Vagnen fäller du snabbt och lätt ihop med en hand Det automatiska förvaringslåset sr till att ramen förblir hopfälld vid förvaring och transport
Akta Graco Vagn U´Go färg Shadow. Säljer vår sulkyvagn då vi inte längre har något behov av den. Den är lätt att manövrera i trånga utrymmen och smala passager då vagnen bara är 48 cm bred. Vikt 6,7kg, Mått uppfälld LxBxH: 80x48x105cm, mått ihopfälld: 106x25cm. Hjulen har en diameter på 15cm, sitsen har en bredd på 31cm samt en höjd på 40cm. Maxvikt på barnet är 15kg och vagnen rekommenderas till barn mellan 6 månader och 3 år. Nypris 1495:- Säljer den nu för 700 kr.
Akta Graco Logico Babyskydd med Bas. Lätt att sätta fast basen och lätt att klicka ur babyskyddet. Jag har använt Akta Graco Mosaic Shoppingvagn (eller U´go vagn) för ett Travlingsystem. Bara att klicka ut babyskyddet och klicka in den i vagnen. Instruktionsbok följer med.
Robust - Bäst i Test, alla andra i testet gick sönder! Mycket kompakt, perfekt vid förvaring hemma eller för att ha med sig i bilen. Hög komfort - fjädring på alla hjul ger en skön åktur även på hårt underlag. Mjukt stoppad och tvättbar sittdyna ingår, regnskydd och frontbåge kan köpas separat. Lätt att bära - praktiskt bärhandtag. Lätt att manövrera i trånga utrymmen och smala passager (bara 48cm bred) Vagnen fäller du snabbt och lätt ihop med en hand. Det automatiska förvaringslåset ser till att ramen förblir ihopfälld vid förvaring och transport. Tygerna är testade med hänsyn till giftighet och antändbarhet liksom färgbeständighet. Stabilt ryggstöd, ställbart i 5 lägen (från 100 till 150°) samt ställbart benstöd ger skön komfort för ditt barn från helt liggande till sittande läge. Uppfyller EN 1888:2003. Vi på Babyexperten erbjuder proffsig service, snabba leveranser och låga priser! Öppettider: Vardagar mellan 11:00 och 18:30 Lördagar mellan 11:00 och 15:00 Välkomna in till vår butik på Sveavägen 138, T-bana Odenplan/Rådmansgatan!
En brio race som inköptes på barnens hus i höstas, den är i superfint skick då hon mest går. Ingår regnskydd och sele. Kvitto och garanti finns! 1700 bud. En akta graco resevagn, använd på en resa under en vecka, inköpt våren 2011 och ser oanvänd ut. 700 kr eller bud.