Sökresultat för: ”

akta graco trilogic överdrag säljes

Tidigare utannonserade

Fina och pålitlig bilbarnstol Acta Graco Trilogic i svart/röd färg, som vi har varit mycket nöjda med. Basenheten spänns fast i bilen med säkerhetsbältet, sedan kan babyskyddet enkelt klickas i och ur basenheten i bilen, och man slipper dra bältet varje gång. Går även att montera utan bas med bilbälte. Med solskydd och tvättbart överdrag. Babyskyddet är för barn mellan 0-13 kg och har använts av en djur- och rökfri familj. Naturligtvis är det okrockat och nytvättad! Nypris: 1798 kr Vårt pris 945 kr Billigare vid snabb affär!
Säljer en barnvagn Teutonia Spirit S3 från 2008 tillsammans med babyskydd Akta Graco TriLogic från 2010. Utförande och tillbehör: -Chassi med tre hjul -Handbroms och parkeringsbroms -Rymlig varukorg -Sittdel (med fullt liggläge) som kan vändas för att ändra barnets färdriktning -Hårdlift med överdrag, placeras i sittdelen när den används -Footsack -Åkpåse -Adapter för montering av babyskydd från Akta eller Teutonia på barnvagnen -Babyskydd Akta Graco TriLogic med bas för enkel montering i bilen
Bilbarnstol Acta Graco Trilogic säljes. Basenheten spänns fast i bilen med säkerhetsbältet, sedan kan babyskyddet enkelt klickas i och ur basenheten i bilen, och man slipper dra bältet varje gång. Går även att montera utan bas med bilbälte. Med solskydd och tvättbart överdrag.
Tillfälle att köpa vår mycket fina Teutonia Lambda vagn (-09) med Akta babyskydd och många tillbehör. Vagnen (marinblå) är i mycket bra skick och har många smarta funktioner som svängbara framhjul (som går att låsa), tre olika ligg/sitt- lägen. I ihopfällt läge går den att göra mycket liten och eftersom bakhjulen lätt går att lossa tar den inte stor plats i bilen. Till själva vagnen medföljer: - en tillhörande skötväska - en åkpåse - ett extra överdrag till åkpåsen för kalla dagar I priset dessutom ett mycket litet använt AktaGraco Trilogic babyskydd med bas för enkel montering i bil och en adapterplatta för att kunna sätta babyskyddet direkt på vagnschassit vilket är ovärdeligt när man t.ex. ska åka och handla. Vi säljer detta paket pga att vi behöver en syskonvagn istället. Nypriset är över 10.000 kr. Mycket fin, måste ses!
Babyskydd Akta Graco Trilogic, 0-13 kg, i fint begagnat skick. Inköpt 2010, använt av två barn. Mycket enkelt att fästa med säkerhetsbälte antingen med basdelen eller bara själva babyskyddet. Fempunktsbälte som går att justera i tre olika nivåer. Extra dyna till nyfödd medföljer. Självklart okrockat. 400:- Babysitter BabyBjörn med tvättbart överdrag som är mycket enkelt att ta av och på. 150:- Paketpris går att diskutera.