Sökresultat för: ”

akta graco sweetpeace säljes

Tidigare utannonserade

Vyssar ditt barn med tre lugnande rörelser, som påminner om föräldrarnas egna lugnande rörelser. Dessutom har Sweetpeace funktioner som stimulerar till inlärning. Koppla in en MP3-spelare eller spela upp förprogrammerade, lugnande ljud. Med Sweetpeace får du en extra famn till din baby -och vem kan inte behöva ett par extra händer med ett litet barn i huset. Vi har varit mycket nöjda med vår sweetpeace. det är använd i ungefär 3 månader. Säljes för 1200 :- alt bud.
Säljer nu våran babysit pga att lilla killen blivit större. Från 0-9 kg i stativet. Från 0-11 kg på golvet som babysitter Babysiten har multifunktioner som tex: 6 hastigheter och 2 mjuka vibrationshastigheter. Ryggstödet är ställbart i 3 lägen. Flexibel: kan också användas som fristående babysitter på golvet Fungerar med el eller batterier Går att koppla in en MP3-spelare, eller spela upp förprogrammerade, lugnande ljud Allt ihop är i ny skick och den har helt klart varit till en stor hjälpande hand! Ring eller maila!
Säljer nu våran babysit pga att lilla killen blivit större. Från 0-9 kg i stativet. Från 0-11 kg på golvet som babysitter Babysiten har multifunktioner som tex: 6 hastigheter och 2 mjuka vibrationshastigheter. Ryggstödet är ställbart i 3 lägen. Flexibel: kan också användas som fristående babysitter på golvet Fungerar med el eller batterier Går att koppla in en MP3-spelare, eller spela upp förprogrammerade, lugnande ljud Allt ihop är i ny skick och den har helt klart varit till en stor hjälpande hand! Ring helst!
Säljer nu våran babysit pga att vår dotter vuxit ur den. Inköpt oktober 2010 på Barnens Hus i Gävle, ny pris 2295:-. Kvitto med garanti finns kvar. Info: Från 0-9 kg i stativet. Från 0-11 kg på golvet som babysitter Babysiten har multifunktioner som tex: 6 hastigheter och 2 mjuka vibrationshastigheter. Ryggstödet är ställbart i 3 lägen. Från liggande till sittande Flexibel: kan också användas som fristående babysitter på golvet Fungerar med el eller batterier Går att koppla in en MP3-spelare, eller spela upp förprogrammerade, lugnande ljud Värkligen en hjälpande hand, vår dotter har älskat den! Ny skick!!
På hemsidan: "Vyssar ditt barn med tre lugnande rörelser, som påminner om föräldrarnas egna lugnande rörelser. Dessutom har Sweetpeace funktioner som stimulerar till inlärning. Koppla in en MP3-spelare eller spela upp förprogrammerade, lugnande ljud. Med Sweetpeace får du en extra famn till din baby -och vem kan inte behöva ett par extra händer med ett litet barn i huset." Inköpt i Januari 2011. Har fungerat otroligt bra för våra tvillingar, speciellt för lillpoj ken som hade kolik. Men nu har dom tyvärr blivit för tunga för att kunna använda den :( Nypris: 2395 :- Ring gärna för mer info. :)