Sökresultat för: ”

akta graco sulky säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Säljer en fin Akta Graco sulky av märket Mosaic. Sulkyn är inköpt 2010, lite använd då sonen sov några månader på dagis i den. Sulkyn är i färgen mörk marinblå, den har 5 punktsele och ryggstädet kan lätt fällas ned till liggläge. Framhjulen är ställbara, låsta eller ej. För övrigt är den lätt och smidig att fälla ihop. Tar liten plats. Det går att använda akta graco babyskydd till vagnen, lätt att klika i/ur. Har även bilstol ute på blocket. Regnskydd och åkpåse ingår! Instruktionsbok medföljer. Nypris 2495:-, nu 1000:- Bild kan mailas.
Akta Graco babyskydd med bas. Kan även användas utan basen. Hel och tvättbar klädsel. 250:- Akta Graco sulky som varit vårt bästa köp hittills! Bara klickar på babyskyddet när man är någonstans så man slipper väcka babyn när man lämnar bilen. Sulkyn fälls i hopa med en hand och får plats i vilken baklucka som helst. Relativt stor shoppingkorg under samt kan sulkyn användas till större barn. 450:- Paketpris 500:-
En robust sulky som passar alla terräng, AktaGracos Trekko är lätt körd och bekväm för barnen. Den har en robust ram och ryggstöd som går att justera i olika lägen. Stor sufflett med UV skydd. Ergonomiskt och justerbart handtag och rymlig varukorg. Hämtas omgående endast på plats i vår butik. Obs! Vi skickar inte varor! Vi reserverar oss för slutförsäljning och tryckfel. Öppettider: mån-fre 10-20 lör 10-17 sön 11-17 Adress: Datavägen 4, 436 32 Askim Varmt välkommen in till oss på Barnens Hus!
Värsta bästa kitet! Ett måste med en bebis, så skönt att kunna ta ur stolen ur bilen med ett klick och fästa på vagnen. Vips så är man fri och slipper kånka på stolen . Vagnen är ju en vanlig sulky som sedan kan användas som vagn. Allt är nytvättat och fint, okrockat, rök- och djurfritt hem. Köpt 2008. Passa-på-pris nu när förrådet och vinden måste städas ur... Först till kvarn! Förmodligen bästa kitet på Blocket just nu.
Babyskydd Akta Graco Logico S hp inkl. Bas säljes! Babyskyddet är inköpt i november 2011, och har använts från december 2011 till juni 2012. Babyskyddet är lätt att använda, monteras med ett enkelt klick på basen som sitter säkert i bilen. Vi har varit mycket nöjda, babyskyddet är i kanonfint skick och är självklart aldrig krockat eller tappat! Pris: 800kr (Nypris ca 1600kr) (Säljer också en smidig sulky Akta Graco Mirage som vi använt ihop med babyskyddet, se seperat annons)