Sökresultat för: ”

akta graco logico bugaboo säljes

Tidigare utannonserade

Babyskydd Akta Graco logico med bas inköpt dec.2012. Den användes bara få tal gånger under 6 månader och är nästan som ny. Naturligtvis är det inte krockad. Kvitto finns. Basen monteras med bälte och babyskyddet klickas i mycket enkelt. Baby Skyddet passar även Graco vagnar. Jag har även en adapter till Bugaboo som gör att du kan montera babyskyddet på Bugaboo barnvagnar. Mycket bra när barnen har somnat i bilen. Rök och djurfritt hem. Babyskydd + Bas 700:- (ny pris 1500:-) Adapter Bugaboo 200:- (ny pris 450:-)
Akta Graco Logico S HP i mycket bra skick. 1 år gammalt och har endast använts till ett barn. Babyskyddet har använts sporadiskt och är självfallet även "okrockat". Monteras enklast med tillhörande bas alternativt direkt med bilbältet (smidigt vid ex utlandsresor). Inkluderar även en adapter för Bugaboo barnvagnar som gör att babyskyddet kan klickas fast på Bugaboo-vagnen (passar till Bugaboo Bee+, Cameleon, Frog och Gecko). Bälte: 5-punkt Vikt: Stol: 4,4 kg Bas: 4,13 kg Längd/bredd/höjd: Stol: 67/47/58 cm Antal rygglägen: 3 + babyinlägg. Totalt pris för allt: 1200 kr. Finns i Vasastan.
Acta Graco Logico S babyskydd med bas (väldigt enkelt att bara klicka i och ur) samt praktisk adapter för att använda stolen till Bugaboo Cameleon. Finfint skick. Inköpt 2012 och endast använd enstaka gånger, eftersom vi inte har egen bil. I plasten står datummärkning att den kan användas till december 2016. Bilstol samt basenhet 600 kr Bugaboo-adapter 200 kr Alternativt 700 kr för hela paketet (den som vill köpa allt har förtur). Finns att hämta i Ekeby.
Säljer ett babyskydd av märket akta graco modell triologic samma som logico s men detta är aktas och teutonias samarbetes stol. 0-13kg rejält och rymligt,vår dotter växte ur det när hon var dryga 75cm lång så man kan använda det länge. Bältesmonterad bas ingår. Alla instruktions böcker medföljer. Passar med adaptrar till teutonia, graco och bugaboo cameleon vagnar, det sistnämnda har jag hemma om det är av intresse. Årsmodell 2013 Nypris:1795:-