Sökresultat för: ”

akta graco klädsel säljes

Tidigare utannonserade

Bilbarnstol Akta Graco Cosmic Comfort, svart klädsel med ljusgröna detaljer. För barn från 6 månaders ålder upp till 25 kg. Kanonbra stol med huvudskydd som gör att barnet sover bra i den. Sittdelen går även att höja med en ratt så lutningen blir bra vid sömn. Stoppad med Comfort Foam så man sitter mjukt. Tillverkad och inköpt 2007 - klädseln är tvättad en gång och lite noppig/solblekt annars inget att anmärka på. Aldrig varit med om någon olycka. Komplett stol med underförankringsband, stödben och instruktionsbok. Även ett Akta Graco sparkskydd för sätet medföljer. Pris 800 kr
Fin välaktad Akta Garco säljes. Produktinformation: Bilbarnstolen är godkänd i framsätet för bakåtvänd åkande för barn mellan ca 5mån och 4/5 år eller upp till 25kg, i baksätet bakåtvänd mellan ca 5mån och 18kg med stödben. Stolen går att vända och använda den som en framåtvänd bältesstol och då sätts den fast med bilens trepunktsbälte och då är den godkänd för barn mellan 15-25kg. Stolen har en lutningsbygel för att stolen ska få en bättre lutning för skönare åktur - passar bäst i framsätet då det är större plats där. Stolen har extra sidokollisionskydd vid huvudet samt fempunktsele. Mjuka muddar vid hals och mage ger barnet extra komfort. Klädseln är avtagbar och tvättbar i maskin 30grader.
Den är i jättefint skick. Grå/ljusgrå klädsel. Självklart följer "basen" med, det är den som sitter fast i bilen så att du lätt och smidigt kan ta ut stolen utan att krångla med bältet. Vi skulle ALDRIG ens fundera på att sälja en stol som varit med om nån krock, så denna är säker för er lilla skatt. Viktrekommendationer: 0-13 kg dvs från nyfödd till ca 8-9 månader. Klädseln går att ta av för att tvätta.
Fint babyskydd från Akta graco inkl. basenhet, för smidigare hantering. Går även att använda utan bas om man vill det. Ställbara bälten. Extra avtagbart "stöd" till den nyfödda. (Det röda som ligger framför stolen och basen) Inköpt juli 2010 på Leklust. Kvitto finns. Nypris: 1798:- Använd av ett barn i ca 8 månader. Godkänd från 0-12 månader eller upp till 13kg. Stolen är i superbra skick, inga repor, defekter, fläckar eller andra skador. Självklart är den okrockad!!! Det går även att fästa babyskyddet i akta gracos vagnar för att få ett s.k TravelSystem. Avtagbar klädsel. Tvätt 30 grader. Hör av er vid frågor. Mvh
Köpt 2009. Min första son tyckte om att sitta i den men det gör inte min andra son. Det är en liten smidig behändig innegunga som snabbt kan fällas ihop och ställas undan när den inte används. Ryggstödet kan ställas i 3 lägen samt avtagbar lekbåge vilket gör att den passar lika bra till dom nyfödda till dom lite äldre barnen. Klädseln är avtagbar och går att tvätta i maskin i 30grader. Välj mellan två gunghastigheter eller ha gungan helt still, 5 punktsele. Maxvikt på barnet 11kg. Batterierdriven: 4xLR14 Pris: 350 kr Så länge annonsen finns så finns varan kvar!