Sökresultat för: ”

akta graco innegunga deluxe sweetpeace säljes

Tidigare utannonserade

Säljer nu våran innegunga då dottern börja bli en stor flicka. Den är så klart använd men i fint skick. Snabbinfo: 6 olika hastigheter på gungningen Ett antal olika förinspelade ljud (hjärtljud, vatten, klassisk musik m.m) Inkoppling för MP3-spelare. Lätt att montera och demontera. Mer info om själva gungan finns här: http://shop.alltforforaldrar.se/akta-graco-innegunga-deluxe-sweetpeace.html Djur och rökfritt. Maila för mer info eller om ni vill komma och se/testa den. Lägger ej ut telefonnummer då det allt för ofta är personer som ej respekterar telefontider. Skickas ej! Endast avhämtning!
Säljer vår väldigt uppskattade innegunga. Använd i ca 6mån och därefter förvarad i förrådet. Mer info finns att läsa på följande länk: http://shop.alltforforaldrar.se/akta-graco-innegunga-deluxe-sweetpeace.html Nypris: 2395:- Vårt pris: 1000:- Tyvärr har det blivit en repa på "stativet" (se bild), dock inget som stör och det går säkert att måla över. Den fungerar felfritt! MVH/ Johanna & Martin Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Den här gungan är en av dom lyxigaste som finns, gungan har enormt massa finesser som gör att du kan anpassa vyssningen till varje individ samtidigt som den kommer upp i höjd vilket gör att barnet kan se föräldrarna och känna sig delaktiga. Sitsen är avtagbar och kan ställas på golvet som en babysitter. För att använda den som en gunga fäster du enkelt sitsen på gungarmen - du kan välja om du vill sätta fast sisten rakt fram eller på sidan, på så sätt kan barnet antingen gungas fram och tillbaka eller vyssas sida till sida.
Den här gungan är en av dom lyxigaste som finns, gungan har enormt massa finesser som gör att du kan anpassa vyssningen till varje individ samtidigt som den kommer upp i höjd vilket gör att barnet kan se föräldrarna och känna sig delaktiga. Sitsen är avtagbar och kan ställas på golvet som en babysitter. För att använda den som en gunga fäster du enkelt sitsen på gungarmen - du kan välja om du vill sätta fast sisten rakt fram eller på sidan, på så sätt kan barnet antingen gungas fram och tillbaka eller vyssas sida till sida. Gungarmen har 6st hastigheter, det tillsammans med att du kan välja hur du vill sätta sitsen har du 12 olika kombinationer att lugna ditt barn. Sitsens ryggstöd kan ställas i 3 lägen och den har 2 mjuka vibrationshastigheter i sitsen. Suffletten är justerbar vilket gör att du kan på ett enkelt sätt dämpa belysningen när barnet har somnat. För att passa den nyfödda bebisen medföljer en huvudkudde som enkelt tas bort när barnet har fått stabilitet i nacken. Sitsen har även en avtagbar lekbricka med roliga leksaker som spegel, bitleksak och mjukisdjur. I suffletten finns även en gullig liten nalle som är avtagbar. Det finns förinspelande musikmelodier eller lugnande hjärtljud och rinnande vatten. Har barnet en favoritlåt eller en speciell musiksmak så kan man koppla in en MP3 spelare. Överdraget är helt nytt och o andvänt... nypris 2395 http://shop.alltforforaldrar.se/akta-graco-innegunga-deluxe-sweetpeace.html
Säljer nu vår fina babysitter då vår lilla dotter inte längre har användning för den. Den här gungan är en av dom lyxigaste som finns, gungan har enormt massa finesser som gör att du kan anpassa vyssningen till varje individ samtidigt som den kommer upp i höjd vilket gör att barnet kan se föräldrarna och känna sig delaktiga. Sitsen är avtagbar och kan ställas på golvet som en babysitter. För att använda den som en gunga fäster du enkelt sitsen på gungarmen - du kan välja om du vill sätta fast sisten rakt fram eller på sidan, på så sätt kan barnet antingen gungas fram och tillbaka eller vyssas sida till sida. Gungarmen har 6st hastigheter, det tillsammans med att du kan välja hur du vill sätta sitsen har du 12 olika kombinationer att lugna ditt barn. Sitsens ryggstöd kan ställas i 3 lägen och den har 2 mjuka vibrationshastigheter i sitsen. Suffletten är justerbar vilket gör att du kan på ett enkelt sätt dämpa belysningen när barnet har somnat. För att passa den nyfödda bebisen medföljer en huvudkudde som enkelt tas bort när barnet har fått stabilitet i nacken. Sitsen har även en avtagbar lekbricka med roliga leksaker som spegel, bitleksak (Obs, vår saknar bitleksaken!). I suffletten finns även en gullig liten nalle som är avtagbar. Det finns förinspelande musikmelodier eller lugnande hjärtljud och rinnande vatten. Har barnet en favoritlåt eller en speciell musiksmak så kan man koppla in en MP3 spelare - valet är ert! Passar till nyfödda och till och med tills dom är 11kg - som innegunga upp till 9kg och som babysitter upp till 11kg eller när barnet inte vill sitta still i en gunga/babysitter. Vikt: 10kg, mått: 78x86x92cm Länk till YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=FUcYU2cZeEY&feature=player_embedded Intresserad? Ring Camilla på 0520-82406 eller 0730-535300