Sökresultat för: ”

akta graco freya säljes

Tidigare utannonserade

Säljer vår Akta Graco (Freya) vagn, 2009 års modell. Vagnen är i gott skick (inga märken). Nypris 4 000 kr Säte med rejäl, bekväm stoppning . . Säkert fempunktssele. . Fjädring och luftfyllda däck. . Stor sufflett som skyddar mot solen. . Fällbart ryggstöd, justeras med ett handgrepp. . Avtagbara hjul med snabblås. . Justerbart och vändbart handtag kör med barnet framåt eller vänt mot dig. Vikt: 18,1kg Mått: 102 x 63 x 108 cm Mått (ihopfälld): 96 x 63 x 60 cm Det går utmärkt att köpa till liggdel. Djur och rökfritt hem.
Säljer en Akta Graco Freya inklusive mjuklift. Vagnen är använd ca 6 månader och i väldigt fin skick. Ej solblekt heller. Däcken har fortfarande bra mönstring. Du kan välja vilket håll du vill att handtaget skall vara på. Finns broms på båda sidor. Insektsnät sitter bakom en dragkedja under sufletten som täcker hela liggdelen. Något enstaka märke på något ställe men så litet så man knappt ser. Låter bilerna tala för sig själva. Om så önskas kan mer bilder skickas om ni vill ha på något spec. Inköpt för 24mån sedan men stått skyddad i garderob inomhus. Säljes p.g.a tillökning.
Säljer en fin svart Akta Graco Freya. Det en bra och stabil vagn med 4 lufthjul. Den är lättkörd kan användas alla årstider och både på asfalt och landsväg. Kan användas från nyfödd till ca 3 års ålder. Mjuklift ingår och när den tas bort så blir det en sittvagn. Handtaget är vänd- och höjbart , myggnät finns i suffletten och varukorg under vagnen. Det ingår även en fotsäck till sittdelen och ett regnskydd (märke Tulsa). Djur- och rökfritt hem. Förvarats inomhus. Finns i Bålsta.
Akta Graco Freya:Den går att använda från det att barnet är nyfött. Sittdelen har tre lutningslägen på ryggstödet varav ett är fullt liggläge, även fotstödet är ställbart. Suffletten är stor och har inbyggt UV-filter. Vagnen har fempunktsbälte och har mjukt stoppat säte. Handtaget är vändbart så att man kan välja om man vill ha barnet framåtvänt eller bakåtvänt. Hjulen är lufthjul och handtaget är justerbart. Babyskyddet Akta Graco Logico S går att klicka fast på chassit. Mjuklift till baby ingår. Jag har även Akta Graco Logico S. Pris vagn: 1000,- Pris skydd: 600,-
Akta Graco Freya: Är en sittvagn med fyra fasta hjul. Den går dock att använda från det att barnet är nyfött. Mjuklift medföljer. Sittdelen har tre lutningslägen på ryggstödet varav ett är fullt liggläge, även fotstödet är ställbart. Suffletten är stor och har inbyggt UV-filter och myggnät. Vagnen har fempunktsbälte och har mjukt stoppat säte. Handtaget är vändbart så att man kan välja om man vill ha barnet framåtvänt eller bakåtvänt. Hjulen är lufthjul och handtaget är justerbart. Babyskyddet Akta Graco Logico S går att klicka fast på chassit. Regnskydd och fotsäck medföljer. Sparsamt använd. 2000kr eventuellt billigare vid snabb affär.