Sökresultat för: ”

akta graco duoflex xtp bilbarnstol 2010 säljes

Tidigare utannonserade

DUOFLEX XTP PROMO Akta Graco Vändbar stol med lutningsindikator, stolen kan lutas i s.k. komfortläge. Bakåtvänd från c: 4 mån - 4,5 år, sedan framåtvänd till c:a 6 år (25 kg). E-rev 03 godkänd upp till 25 kg i framsäte och upp till 18 kg med stödben (ingår) i baksätet. Färg: brun, klädseln är lätt att torka av Nästan ny inköpt nov 2010, köptes som extrastol i vår "andrabil" som vi nu har sålt. Stolen är endast använd ett par gånger. Solskydd till stolen ingår.
Akta Graco Duoflex xtp bilbarnstol I mycket bra skick då vi inte har egen bil och alltså bara använt bilstolen då vi behövt åka med andra. Som ny! Inköpt år 2010 Sidokollisionsskydd Fempunktssele Lutningsbygel för bättre komfort Stödben o förankringsband för bästa säkerhet. Monteras antingen framåt eller bakåt. I antingen fram eller baksäte. Passar från ca 5 månader till 4-5 år eller upp till 25 kg Klädseln är avtagbar och tvättbar i maskin 30 grader. Ring om du är intresserad då jag inte kollar min mail varje dag.
Duoflex XTP är en vändbar bilbarnstol från AktaGraco. Vår bilbarnstol är köpt 2010 och använd utav ett barn. Bilbarnstolen är godkänd i framsätet för bakåtvänd åkande för barn mellan ca 5mån och 4/5 år eller upp till 25kg OBS se alltid till att airbagen är bortkopplad om ni placerar bilstolen i framsätet. I baksätet är stolen godkänd bakåtvänd mellan ca 5mån och 18kg med stödben. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Alfred har vuxit ur sin bilbarnstol som man åker bakåtvänd i. Köptes 2010 och använd tills för någon månad sedan. Sparsamt använd då vi har två bilar och haft en annan stol i andra bilen. Hel och ren. Stort plus med stolen tycker jag är att inte barnets huvud tippat frammåt när han somnat ;) Prutbart vid snabb och smidig affär. P.s Vi bor inte i umeå men Simon jobbar där och kan ta med den alla vardagar om det underlättar försäljningen.
En bakåtväd bilbarnstol från Akta Graco, inköpt 2010, använd till 1 barn, aldrig krockad. Kan användas från Ca 5 mån till 5 år. Stödpinne, monteringsremmar och bruksanvisning medföljer. Går även att använda framåtvänd när barnet blivit äldre. Vid intresse eller frågor angående bilbarnstolen går det bra att maila! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.